Shko me ate (Idi S Njom)

Tradução para Albanês

Shko me ate

Nuk munde dot i vetem
Kemi mundur ti bejme te gjitha sebashku
Qdo ngritje dhe renie
Tani me lendon qellimisht
 
Tani qe te gjitha i kemi
Kur kjo jete te behet nje perralle
Tani me harrove
Dhe nje tjeter femer eshte me e mire se une
 
Ref.
Shko me ate
E vendose ne vendin tim
Humbjen time e kremton si fitore
E lenduar, jam me e fort se kurre
 
Shko me ate
Mund te vazhdoj e vetme
Jeta ime nuk ndalon tek ne
Ka dikush qe i shef te gjithat (Zoti)
 
Nuk kishe plan
Nuk kishe guxim
Tani, qe mund te vazhdosh i vetem
Pse me tradhetove,lendove
 
Tani qe te gjitha i kemi
Kur kjo jete te behet nje perralle
Tani me harrove
Dhe nje tjeter femer eshte me e mire se une
 
Ref.
 
Submetido por dj_arber em Segunda-feira, 27/02/2012 - 20:59
Sérvio

Idi S Njom

Nisi mogao sam
sve smo mogli zajedno
svaki uspon i pad
sad me mucis namerno
 
Sad kad imamo sve
kad ovaj zivot bajka postaje
sad zaboravljas me
 

Mais

Comentários