Qyqar

 Tentar alinhar
Albanês

Qyqar

Me perqafo dhe udhto ne rrugt ku udhetojn qyqart
Syt emi te quditur dot ndjekin pas
Zemra e gruas esht mbret i zogut
ecila ka vdek nga Dhimbja

Me perqafo dhe njeri nga ne esht burri
mos me genje
nese shkon mos me shiko kurr me
vazhdo tutje,mos turturo veten mos shiko per mua
per nje koh tgjat kam kuptuar qdo gje

Qyqan se kam ditur qe je aq qyqan
ke flejtur me mua dhe me tjeter grua
ke frik ta pranosh

Qyqan ti je vetem nje qyqan
ti mendon qe jam nje vjaz e vogel siq kam
qene te cilen e genjejn te gjith

Submetido por Convidado em Sexta-feira, 08/01/2010 - 16:55
5
Seus pontos: Nenhum Média: 5 (1 votar)

 

UsuárioPostado à
Dardana4 anos 29 semanas
5
Comentários