Luiz Ejlli

LetrasTraduçõesPedidos
Hëna dhe yjet dashurojnë AlbanêsInglês
Zjarr e ftohtë Albanês 
Eurovision Song Contest Athens 2006
Francês
Inglês
Luiz Ejlli featuring lyricsTraduções
Një jetë AlbanêsInglês
Comentários