Mos u bej sikur [ Ne Se Pravi (Не се прави) ]

Albanês translation

Mos u bej sikur

Ti degjon pop, tallavaja per ty eshte shokuese
por pastaj, thuash, se nuk numerohet,llogaritet
ti degjon pop, por ne qejf tallavaje je nonstop
luan ne stilin e "Opa opa jepi sa-sa-sa, jepi sa-sa-sa!"
 
Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
rrotulloju, dhe rrotulloju si mundesh me mir
Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
rrotullohu, kthehu!
 
Shtrenjt qendrojsh, edhe kur flesh
por pastaj, thuash, se nuk numerohet,llogaritet
ti degjon pop, por ne qejf tallavaje je nonstop
luan ne stilin e "Opa opa jepi sa-sa-sa, jepi sa-sa-sa!"
 
Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
Mos u bej sikur, mos u bej sikur
mos u bej sikur nuk mundesh
rrotulloju, dhe rrotulloju si mundesh me mir
rrotullohu, kthehu!
 
Submetido por kamelia_m em Quarta-feira, 22/02/2012 - 18:56
Agradeceu 7 vezes
Usuário
dajana0123 anos 3 semanas
Convidados agradeceram 6 vezes
Búlgaro

Ne Se Pravi (Не се прави)

See video
Mais traduções de "Ne Se Pravi (Не се прави)"
Búlgaro → Albanês - kamelia_m
Comentários