Живи и здрави (Safe & Sound)

Inglês

Safe & Sound

I remember tears streaming down your face
When I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound

Don't you dare look out your window darling

Everything's on fire
The war outside our door keeps raging on
Hold into this lullaby
Even when the music's gone (gone)

Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound

Just close your eyes
You'll be alright
Come morning light,
You and I'll be safe and sound..

Submetido por pazgranger em Sábado, 24/03/2012 - 16:52
Last edited by Fary on Sexta-feira, 13/11/2015 - 15:32
See video
 Tentar alinhar
Macedônio translation

Живи и здрави

Се сеќавам како солзите ти се тркалаа по лицето
Кога реков дека никогаш нема да те оставам
Кога сета таа темнина, речиси ти ја задуши светлината
Се сеќавам дека рече: „Не оставај ме овде сам“
Но, сето тоа е мртво и изминато ноќва

Само затвори си ги очите
Сонцето полека заоѓа
Ќе бидеш во ред
Сега никој не може да те повреди
Дојди, утринска светлино
Јас и ти ќе бидеме живи и здрави

Не осмелувај се да погледнеш низ прозорецот, драги

Сите горат
Војната надвор од нашата врата сѐ повеќе се разбеснува
Сети се на оваа приспивна песна
Дури и кога музиката ќе ја нема

Само затвори си ги очите
Сонцето полека заоѓа
Ќе бидеш во ред
Сега никој не може да те повреди
Дојди, утринска светлино
Јас и ти ќе бидеме живи и здрави

Само затвори си ги очите
Ќе бидеш во ред
Дојди, утринска светлино
Јас и ти ќе бидеме живи и здрави

Submetido por ivank23 em Terça-feira, 07/08/2012 - 01:06
Comentários