i dashuri, i dont duan (Seviyorum sevmiyorum)

Albanês translation

i dashuri, i dont duan

i dashuri, i dont duan

i dashuri, i dont duan
Unë e di se sa leafs ka
Unë kam zgjedhur juve dhe ju hedh larg
i vënë së bashku veten

tani ka një tjetër?
nuk ju krahasoni gjithë me mua?
Ajo nuk do të jetë mua nuk ka rëndësi se çfarë bëni ju
ju përshtatet zakon çdo peaces

do i bëjë më të lodhur për këtë?
Unë do të thyejnë zemrën time për këtë?

ju vetëm dont kanë një rezervë
cat Seraffetin keq (a emri)
më tregoni se si keni bërë këtë për mua?
A ishit ju dy sould im dhe zemra

i cant gjeni veten
i cant marrë përsëri
ndonjëherë natën në ëndrrat
Unë pranoj që të jetë e drejtë

do i bëjë më të lodhur për këtë?
Unë do të thyejnë zemrën time për këtë?

ju vetëm dont kanë një rezervë

Submetido por Hakan92 em Sexta-feira, 17/08/2012 - 11:59
Agradeceu 1 vez
Usuário
Сновида3 anos 36 semanas
Turco

Seviyorum sevmiyorum

Comentários