Ти можеш [ Ti možes (Ти можеш) ]

Tradução para Transliteração

Ти можеш

Хеј, ти кажи ми
дал оној лик
што сонот мој го крие
дали тој си ти?
Знам, но признај ми
оваа песна што ја носам
во мене ја избра ти
Доволно е само збор да кажеш
не можеш веќе да ме лажеш
сакам да сум
само твоја, ден и ноќ
 
Реф:
Ти можеш океани да запалиш
пустина во злато да претвориш
мостови до мене да изградиш
засекогаш по нив ти да чекориш
можеш за мене ти да постоиш
за мене ти ѕвезда да освоиш
верувам јас милиони чуда
за мене би направил
 
Кои ли причини
те чуваат од мене далеку
о дај објасни ми
Знам, но признај ми
овој немир што го носам
во мене го избра ти
Сакам да сум јас во мисли твои
прекрасно е, ако ти ме водиш
можам да сум вечно твоја знаеш ли?
 
Реф
...Сакам да ме сакаш...
...Сакам да ме чуваш...
...Сакам да љубиш...
... Moj ќе будеш...
 
Submetido por Polymath em Sábado, 12/05/2012 - 15:37
Macedônio

Ti možes (Ти можеш)

Ej, ti kazi mi
dal ovoj lik sto sonot moj go krie
dali toj si ti.
Znam, no priznaj mi
Ovaa pesna sto ja nosam vo mene ja isprati
Dovolno e samo zbor da kazes,
ne mozes veke da me lazes,
sakam da sum samo tvoja den i nok.
 

Mais

Comentários