Hajde ne boten time (Come Into My World)

traducere în Albaneză

Hajde ne boten time

Hajde,hajde,hajde ne boten time
S'do me ngrish siper,siper ,lart ne dashurin tende
 
Merri keto krah qe jan bere me dashuri
Dhe kjo zemer do rreh per dy
Meri keto sy qe jam bere per te te pare ty
Kam kaq shume kohe qe po pres
Per dike qe mund te quaj timin
Kisha kohe qe ndjekja jeten qe kam enderuar
Tani jam ne shpi
 
Kam nevoje dashurin tende
Si natat kan nevoje ditet
 
Hajde,hajde,hajde ne boten time
S'do me ngrish siper,siper ,lart ne dashurin tende
 
Na na na na
 
Merri keto buz qe jan bere per te puthur
Dhe kete zemer qe do te shikoj
Dhe keto duar qe jan bere per te te prekur dhe ndjer ty
 
Keshty qe liro dashurin tende
Me dejo po te theras
 
Oh ,ti sdo ta besh
Hajde,hajde,hajde ne boten time
S'do me ngrish siper,siper ,lart ne dashurin tende
 
Kam nevoje dashurin tende
Si natat kan nevoje ditet
 
Oh ,ti sdo ta besh
Hajde,hajde,hajde ne boten time
S'do me ngrish siper,siper ,lart ne dashurin tende
 
Postat de evita prifti la Joi, 26/05/2016 - 09:24
Engleză

Come Into My World

Come, come, come into my world
Won't you lift me up, up, high upon your love
 
Take these arms that were made for lovin'
And this heart that will beat for two
Take these eyes that were meant for watching over you
And I've been such a long time waiting
 

Mai multe

Comentarii