Одвратен (Creep)

Engleză

Creep

When you were here before
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel
Your skin makes me cry
 
You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fucking special
 
But I'm a creep, I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here
 
I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
 
I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
 
But I'm a creep, I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here
 
She's running out the door
She's running
She runs,runs,runs,runs
Runs
 
Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so fucking special
I wish I was special
 
But I'm a creep, I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here
 
Postat de sleipnir la Duminică, 18/09/2011 - 15:42
Last edited by Zolos on Duminică, 22/01/2017 - 17:22
videoem: 
Align paragraphs
traducere în Macedoneană

Одвратен

Кога беше тука претходно
Не можев да те погледнав во очи
Ти си иста како ангел
Твојата кожа ме расплакува
 
Лебдиш како пердув
Во прекрасен свет
Посакувам и јас да бев посебен
Толку проклето1 посебен
 
Но, јас сум одвратен, јас сум чудак
Што барам тука, по ѓаволите?
Јас не припаѓам овде
 
Гајле ми е дали боли
Сакам да имам контрола
Сакам совршено тело
Сакам совршена душа
 
Сакам да приметуваш
Кога ќе ме нема во близина
Ти си проклето посебна
Посакувам и јас да бев посебен
 
Но, јас сум одвратен, јас сум чудак
Што барам тука, по ѓаволите?
Јас не припаѓам овде
 
Таа бега низ вратата
Таа бега
Таа бега, бега, бега, бега
Бега
 
Што и да те прави среќна
Што и да посакаш
Ти си проклето посебна
Посакувам и јас да бев посебен
 
Но, јас сум одвратен, јас сум чудак
Што барам тука, по ѓаволите?
Јас не припаѓам овде
 
  • 1. буквалниот превод на фразата „fucking special“ е „ебено посебен“, ама некако не ми звучи убаво, а и во говорењето на македонски, никогаш не се користи таа глаголска придавка во ваков случај
Postat de ivank23 la Luni, 09/07/2012 - 02:59
Comentarii