Kuduro Dance

Spaniolă

Danza Kuduro

El Orfanato
Danza Kuduro (Plop, Plop, Plop…)
Lucenzo
El Rey…!

La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Danza Kuduro
No Te Canses Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Danza Kuduro

La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Danza Kuduro
No Te Canses Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Danza Kuduro

Quien Puede Domar La Fuerza Del Mal Que Se Mete Por Tus Venas
Lo Caliente Del Sol Que Se Te Metió Y No Te Deja Quieta, Nena
Quien Puede Parar Eso Que Al Bailar Descontrola Tus Caderas (Sexy…!)
Y Ese Fuego Que Quema Por Dentro Y Lento, Te Convierte En Fiera

Con La Mano Arriba
Cintura Sola
Da Media Vuelta
Sacude Duro
No Te Quites Ahora
Que Esto Sólo Empieza
Mueve La Cabeza
Sacude Duro

Balança que é uma loucura
Morena vem a meu lado
Ninguém vai ficar parado
Quero ver mexe kuduro
Balançar que é uma loucura
Morena vem a meu lado
Ninguém vai ficar parado
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi…
Vem para quebrar kuduro, vamos dançar kuduro
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi…
Seja morena ou loira, vem balançar kuduro
Oi, oi, oi…

Videoclip
See video
Try to align
Albaneză

Kuduro Dance

Fëmijës
Kuduro Dance (pllum, pllum, pllum ...)
Lucenzo
Mbreti ...!

Hand Up
Brez i vetëm
Ndryshoj krejtësisht
Kuduro Dance
Tani nuk lodhem
Kjo vetëm fillon
Shef Leviz
Kuduro Dance

Hand Up
Brez i vetëm
Ndryshoj krejtësisht
Kuduro Dance
Tani nuk lodhem
Kjo vetëm fillon
Shef Leviz
Kuduro Dance

Kush mund të zbutur forcat e së keqes që merr në venat tuaja
Nxehtësia e diellit dhe nuk e vënë ju lart brenda, Nena
Kush mund të ndalojë Dance shtrembër që ijet tuaja (...!) Sexy
Dhe kjo zjarr brenda dhe i ngadalshëm, ju bërë të Fiera

Top handjob
Brez i vetëm
Ndryshoj krejtësisht
hard Shake
Mos ik tani
Kjo vetëm fillon
Shef Leviz
hard Shake

É UMA bilancit loucura
Vem meu anën e errët të
Ninguém vai këmbë Ficaro
Duan të shohin Mexe kuduro
É UMA akrobat loucura
Vem meu anën e errët të
Ninguém vai këmbë Ficaro
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi ...
Vem për të thyer kuduro, ne dança kuduro
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi ...
Seja ou Loire kafe, vem bilancit kuduro
Oi, oi, oi ...

Postat de Irunthis la Luni, 18/07/2011 - 20:52
12 (de) mulțumiri
Guests thanked 12 times
0
Clasificarea ta: Nimic
Comentarii