Mo Ndihmo Te Fluturoj (Hilf mir fliegen)

traducere în Albaneză

Mo Ndihmo Te Fluturoj

I zbarkoi këtu diku
Nuk mund të thoni ju që unë jam
A kujtesës humbur
Fotot nuk ka kuptim
merr mua, merr mua në shtëpi
unë nuk jam vetëm këtu
 
Ejani dhe ndihmë me fal
Hua me krahë tuaj
Unë këmbimit ata kundër botës
Kundër çdo gjëje që mban mua
Unë këmbimit për sot
kundër çdo gjëje unë kam
 
thoni të gjitha gënjeshtra
behe në mënyrë që unë besoj
Përndryshe unë nuk mund të marr frymë
Dhe heshtja e bën me këmba të mpirë
Vetëm muret gri dhe pa dritë
Çdo gjë këtu është e pa mua
 
Gjej veten këtu përsëri
Jo edhe i njohin më shumë
Ejani dhe tërheq mua nga këtu
Unë jap gjithçka për të të saj
Kam shfrenuar për bredhje
Dhe unë do të Prapa
Dist mua ndonjëherë
Çdo moment
 
Postat de Blerona7 la Miercuri, 24/03/2010 - 22:20
Germană

Hilf mir fliegen

Ich bin hier irgendwo gelandet
Kann nicht mehr sagen, wer ich bin
Hab die Erinnerung verloren
Die Bilder ergeben keinen Sinn
Bring mich zurück, bring mich nach Haus
Ich schäff's nicht allein hier raus
 
Komm und hilf mir Fliegen
 

Mai multe

Comentarii