Те посакувам (Таа е ужасно напорна)

Engleză

I Want You (She's So Heavy)

I want you
I want you so bad
I want you,
I want you so bad
It’s driving me mad, it’s driving me mad.
I want you
I want you so bad babe
I want you,
I want you so bad
It’s driving me mad, it’s driving me mad.
I want you
I want you so bad babe
I want you,
I want you so bad
It’s driving me mad, it’s driving me mad.
I want you
I want you so bad
I want you,
I want you so bad
It’s driving me mad, it’s driving me ...
She’s so heavy heavy, heavy, heavy.

She's so heavy
She's so heavy, heavy, heavy

I want you
I want you so bad
I want you,
I want you so bad
It’s driving me mad, it’s driving me mad.
I want you
You know I want you so bad babe
I want you,
You know I want you so bad
It’s driving me mad, it’s driving me mad
Yeh!

She’s so...

See video
Try to align
Macedoneană

Те посакувам (Таа е ужасно напорна)

Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Ме полудува, ме полудува
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу драга
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Ме полудува, ме полудува
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу драга
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Ме полудува, ме полудува
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Ме полудува, ме полудува
Таа е ужасно напорна, напорна, напорна

Таа е напорна
Таа е толку напорна, напорна, напорна

Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Те посакувам
Те посакувам ужасно многу
Ме полудува, ме полудува
Те посакувам
Знаеш дека ужасно те посакувам драга
Те посакувам
Знаеш дека ужасно те посакувам
Ме полудува, ме полудува
Да!

Таа е толку...

Postat de KaterinaMKD la Sâmbătă, 24/03/2012 - 09:09
Comentariile autorului:

Терминот heavy иако во буквален превод значи тешко, во 60тите години од минатиот век се употребувал во англискиот јазик како сленг за нешто невозможно, напорно, досадно или сериозно.

1 (de) mulțumiri
Utilizator Înainte cu
ivank231 an 36 de săptămâni
5
Clasificarea ta: Nimic Media: 5 (1 vot)
Mai multe traduceri ale cântecului „I Want You (She's So Heavy)”
Engleză → Macedoneană - KaterinaMKD
5
UtilizatorPostat acum
ivank231 an 36 de săptămâni
5
Comentarii
ivank23     August 3rd, 2012
5