Баш така (Kidda)

Баш така

Ох, ноќта
Ох зошто љубов моја
Љубов моја, зошто
Љубов моја зошто си баш таков кога те сакам толку?

Зошто
Љубов моја, зошто
Љубов моја, зошто си таков, кога те сакам?
Љубов моја, зошто си таков, кога те сакам?

Зошто
Јас, јас знам дека ме сакаш
Зошто, ох времето поминува

Мојата душа
Ох, каде е правдината, твојата чест судија?
Ох, нема милост во твоите раце
Мојата мака за тебе е ништо

Ох зошто?
Љубов моја, зошто си таков?
Кога толку те сакам?

Ме натера да те сакам
Зошто, зошто, зошто
Мој господару
Ох зошто
Ох љубов моја
Еден ден ќе се соочиш со својата судбина и ќе бараш прошка
Од мојата инспирација
Патев, патев, патев
Ох, каде е правдината, твојата чест судија?
Ох, нема милост во твоите раце
Мојата мака за тебе е ништо

Postat de KaterinaMKD la Duminică, 18/03/2012 - 19:57
Originală:
5
Clasificarea ta: Nimic Media: 5 (1 vot)
Arabă

Kidda

Video Lyrics
See video
Mai multe traduceri ale cântecului „Kidda”
Arabă → Macedoneană - KaterinaMKD
5
UtilizatorPostat acum
AN60SH3 ani 12 săptămâni
5
Comentarii
AN60SH     Noiembrie 15th, 2012
5

!!!!!