i dashuri, i dont duan (Seviyorum sevmiyorum)

Turcă

Seviyorum sevmiyorum

Seviyorum, sevmiyorum
Kaç yaprak var bilmiyorum
Ben seni kopardım attım
Kendimi toparlıyorum

Var mı şimdi başka biri?
Onu bana benzettin mi?
Ne yaparsan o ben olmaz
Parçaları sana uymaz

Kendimi bunun için mi yoracağım ben?
Kalbimi bunun için mi kıracağım ben?

Yok ki senin bir yedeğin
Kötü kedi Şerafettin
Söyle nasıl kıydın bana?
Hem canındım, hem ciğerin

Kendimi bulamıyorum
Geri alamıyorum
Ben her gece rüyalarda
Hep sana hak veriyorum

Kendimi bunun için mi yoracağım ben?
Kalbimi bunun için mi kıracağım ben?

Yok ki senin bir yedeğin

Try to align
traducere în Albaneză

i dashuri, i dont duan

i dashuri, i dont duan

i dashuri, i dont duan
Unë e di se sa leafs ka
Unë kam zgjedhur juve dhe ju hedh larg
i vënë së bashku veten

tani ka një tjetër?
nuk ju krahasoni gjithë me mua?
Ajo nuk do të jetë mua nuk ka rëndësi se çfarë bëni ju
ju përshtatet zakon çdo peaces

do i bëjë më të lodhur për këtë?
Unë do të thyejnë zemrën time për këtë?

ju vetëm dont kanë një rezervë
cat Seraffetin keq (a emri)
më tregoni se si keni bërë këtë për mua?
A ishit ju dy sould im dhe zemra

i cant gjeni veten
i cant marrë përsëri
ndonjëherë natën në ëndrrat
Unë pranoj që të jetë e drejtë

do i bëjë më të lodhur për këtë?
Unë do të thyejnë zemrën time për këtë?

ju vetëm dont kanë një rezervë

Postat de Hakan92 la Vineri, 17/08/2012 - 11:59
1 (de) mulțumiri
Utilizator Înainte cu
Сновида3 ani 14 săptămâni
Mai multe traduceri ale cântecului „Seviyorum sevmiyorum”
Turcă → Albaneză - Hakan92
Comentarii