Текст песни Da ne te ljubev (Да не те љубев)

Македонский

Da ne te ljubev (Да не те љубев)

Ne sum čovek koj go sfaḱa svetot površno
tolku sakam mudri luǵe do nego
sekoj mig do tebe zlato moe e zadovolstvo
sekoj tvoj zbor e novo iskustvo

Ref.
Da ne si tuka nekade jas daleku bi bil
da ne te ĺubev mnogu nešta jas bi propuštil
vo ova utro beli dzvezdi jas ti simnuvam
na ovoj Božiḱ cel moj svet jas ti go daruvam
-
Oooooo.... i se raduvam na sekoj mig ko dete
palavo od sreḱa po tebe-eee...

Ona što te krasi tebe znaj e iskrenost
ne bi storil ništo da te povredam
zlato zatoa ḱe bidam i jas iskren so tebe
duša svoja noḱva jas ḱe razbolam

Ref.

Lalala...lalala....lalalalalala.....

Ref.

Vo ova utro beli zvezdi jas ti simnuvam
na ovoj Božiḱ cel moj svet jas ti go daruvam

Добавлено san79 в пт, 01/01/2010 - 00:00

Не сум човек кој го сфаќа светот површно
толку сакам мудри луѓе до него
секој миг до тебе злато мое е задоволство
секој твој збор е ново искуство

Реф.
Да не си тука некаде јас далеку би бил
да не те љубев многу нешта јас би пропуштил
во ова утро бели ѕвезди јас ти симнувам
на овој Божиќ цел мој свет јас ти го дарувам
-
Оооооо.... и се радувам на секој миг ко дете
палаво од среќа по тебе-еее...

Она што те краси тебе знај е искреност
не би сторил ништо да те повредам
злато затоа ќе бидам и јас искрен со тебе
душа своја ноќва јас ќе разболам

Реф.

Лалала...лалала....лалалалалала.....

Реф.

Во ова утро бели звезди јас ти симнувам
на овој Божиќ цел мој свет јас ти го дарувам

Добавлено Гость в пт, 01/01/2010 - 00:00
В последний раз исправлено barsiscev on пт, 25/10/2013 - 07:58
Видео:

Видео

Смотрите видео
Комментарии