Исполнитель: Ray Charles


переведено KaterinaMKD

Hit the road, Jack!

** Hit the road, Jack!
And don't you come back
No more, no more, no more, no more
Hit the road, Jack
And don't you come back no more
- What you say?!
Hit the road, Jack!
And don't you come back
No more, no more, no more, no more
Hit the road, Jack
And don't you come back no more **

Whoa woman, oh woman, don't treat me so mean
You're the meanest old woman that I've ever seen
I guess if you say so
I have to pack ma things and go
- That's right!

** repeat **

Well baby, listen baby, don't ya treat me this-a way
'Cause I'll be back on my feet someday
- I don't care if you do 'cause it's understood
You ain't got no money, you just ain't no good
- Well, I guess if you say so
I'd have to pack my things and go
- That's right!

** repeat **

Well!
- Don't you come back no more
Uh, what did you say?
- Don't you come back no more
I did not understand it
- Don't you come back no more
I came to talk it over
- Don't you come back no more
I thought we had a better understanding
- Don't you come back no more
Oh baby, don't be so chicken
- Don't you come back no more
You dont want to see me cry
- Don't you come back no more
Oh baby, it isn't fair
You don't want me to cry no more

Замини, Џек!

Замини, Џек!
И не се враќај
Повеќе не, повеќе не, повеќе не
Замини, Џек!
И не се враќај повеќе
- Што велиш?
Замини, Џек!
И не се враќај
Повеќе не, повеќе не, повеќе не
Замини, Џек!
И не се враќај повеќе

Еј жено, ох жено, не биди толку злобна со мене
Ти си најзлобната стара жена што ја познавам
Штом велиш така
Ќе се спакувам и заминам
- Така е!

(Рeфрен)

Е па драга, слушај драга, не однесувај се така со мене
Ќе се вратам јас на нозе еден ден
- Не ми е гајле, се е разбрано
Немаш пари, не си добар
Штом велиш така
Ќе се спакувам и заминам
- Така е!

(Рефрен)

Е па!
- Не се враќај повеќе
Што рече?
- Не се враќај повеќе
Не разбирам
- Не се враќај повеќе
Дојдов да се смириме
- Не се враќај повеќе
Мислев имаме разбирање
- Не се враќај повеќе
Ох, драга не биди кукавица
- Не се враќај повеќе
Не сакаш да ме гледаш како плачам
- Не се враќај повеќе
Ох, драга не е фер
Не сакаш да ме гледаш како плачам