Me Ndiz (Turn me on)

Английский

Turn me on

[Nicki Minaj]
Docta docta, need you bad
Call me babe
Docta Docta, where you at?
Give me something
I need your love
I need your love
I need your loving
You got that kind of medicine that keeps me comin’
 
My body needs a hero
Come and save me
Something tells me you know how to save me
I’ve been feeling real low
Oh, I need you to come and rescue me
 
[Refrain]
Make me come alive
Come on turn me on
Touch me, save my life
Come on and turn me on
I’m too young to die
Come on and turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
 
Make me come alive
Come on turn me on
Touche me, save my life
Come on and turn me on
I’m too young to die
Come on and turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
 
[Nicki Minaj]
Boy, I’m achin’, make it right
My temperature is super high
If I scream, if I cry
It’s only ’cause I feel alive
 
My body needs a hero
Come and save me
Something tells me you know how to save me
I’ve been feeling real low
Oh, I need you to come and rescue me
 
[Refrain]
Make me come alive
Come on turn me on
Touch me, save my life
Come on and turn me on
I’m too young to die
Come on and turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
 
Make me come alive
Come on turn me on
Touche me, save my life
Come on and turn me on
I’m too young to die
Come on and turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
 
You’ve got my life in the palm of your hands
Come and save me now
I know you can, I know you can
 
Don’t let me die young, I just want you to fire at my young
I just want you to be my docta, we can get it crackin’ chiropractor, I, I, I, I
 
I know you can save me
And make me feel alive
 
[Refrain]
Make me come alive
Come on turn me on
Touch me, save my life
Come on and turn me on
I’m too young to die
Come on and turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
Turn me on
 
Добавлено Shisha в чт, 25/08/2011 - 20:33
videoem: 
Выровнить абзацы
перевод на Албанский

Me Ndiz

(Nicki Minaj)
Doctor doctor, me duhesh
Me thirr babe
Doctor doctor, ku je ti?
Me jep diqka
Me duhet dashuria jote
Me duhet dashuria jote
Me duhet dashuria jote
Ti ke ate lloj te ilaqit qe me mban te gjalle
 
Trupit tim i duhet nje hero
Eja me Shpeto
Diqka me thote se ti di si te me shpetosh
Une jam ndjer shume ulet
(Une jam ndjer shume poshte)
Oh, me duhesh qe te vish dhe te me shpetosh
 
(Refreni)
Me bej te ndjehem gjalle
Eja dhe me Ndiz
Me prek, me shpeto jeten
Eja dhe me Ndiz
Jam shume e re qe te vdese
Eja dhe me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
 
Me bej te ndjehem gjalle
Eja dhe me Ndiz
Me prek, me shpeto jeten
Eja dhe me Ndiz
Jam shume e re qe te vdese
Eja dhe me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
 
(Nicki Minaj)
 
Djale po me dhemb, beje mire
Temperatura ime eshte shume e larte
Nese bertas, nese qaj
Eshte vetem se ndjehem e gjalle
 
Trupit tim i duhet nje hero
Eja me Shpeto
Diqka me thote se ti di si te me shpetosh
Une jam ndjer shume ulet
(Une jam ndjer shume poshte)
Oh, me duhesh qe te vish dhe te me shpetosh
 
(Refreni)
Me bej te ndjehem gjalle
Eja dhe me Ndiz
Me prek, me shpeto jeten
Eja dhe me Ndiz
Jam shume e re qe te vdese
Eja dhe me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
 
Me bej te ndjehem gjalle
Eja dhe me Ndiz
Me prek, me shpeto jeten
Eja dhe me Ndiz
Jam shume e re qe te vdese
Eja dhe me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
 
Ti ke jeten time , ne pellembe te duarve tuaja
Eja me shpeto tani,
e di se mundesh (e di se mundesh)
 
Mos me lere te vdes e re, dua qe ti ta flakerosh rinin time
Dua qe ti te jesh doktori im, Mund ta merrni plasaritje CHIROPRACTOR,
 
Une, Une , Une , Une
Une e di se ti mund te me shpetosh
Dhe te me besh te ndjehem e gjalle
 
Me bej te ndjehem gjalle
Eja dhe me Ndiz
Me prek, me shpeto jeten
Eja dhe me Ndiz
Jam shume e re qe te vdese
Eja dhe me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
 
Добавлено altin в пт, 09/03/2012 - 01:03
Комментарии