Avril Lavigne - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
17енглески
Avril Lavigne
азерски
грчки
италијански
мађарски
немачки
персијски
португалски
српски
турски
фински
француски
хрватски
чешки
шпански
4 realенглески
Goodbye Lullaby (2011)
грчки
индонежански
италијански
каталонски
мађарски
персијски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
Adiaенглески
Single
италијански
српски
турски
фински
хрватски
шпански
Aliceенглески
Goodbye Lullaby / Alice In Wonderland (Original Soundtrack)
арапски
бугарски
грузијски
грчки #1 #2
дански
италијански
каталонски
кинески
мађарски
персијски
португалски
румунски
српски
турски
фински
француски #1 #2
холандски
хрватски
чешки
шпански
All You Will Never Knowенглески
single
грчки
италијански
руски
турски
фински
француски
Aloneенглески
Girlfriend single
грчки #1 #2
италијански
каталонски
мађарски
персијски
српски
турски
фински
француски
шпански
Anything but ordinaryенглески
Let Go (2002)
бошњачки
грчки
италијански
каталонски
мађарски
руски
српски
турски
фински
француски #1 #2
шпански
Baby It's Cold Outsideенглескигрчки
турски
Bad Girlенглески
Avril Lavigne
грчки
италијански
мађарски
персијски
румунски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
грузијски
Bad Reputationенглески
Goodbye Lullaby
грчки
италијански
мађарски
португалски
српски
турски
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Bitchin' Summerенглески
Avril Lavigne
италијански
немачки
персијски
турски
фински
француски
Black starенглески
Goodbye Lullaby
грчки
италијански
каталонски
мађарски
немачки
персијски
португалски
српски
турски
фински
француски
холандски
шпански
Breakawayенглескифински
француски
шпански
Complicatedенглески
Let Go (2002)
азерски
бугарски
грчки
италијански
јапански #1 #2
каталонски
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски
турски
фински
француски #1 #2
холандски
хрватски
чешки
шпански
грузијски
Contagiousенглески
The Best Damn Thing (2007)
азерски
грчки
италијански
каталонски
мађарски
немачки
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
шпански
јерменски
Dancing Crazyенглескифранцуски
Darlin'енглески
Goodbye Lullaby
грузијски
грчки
италијански
мађарски #1 #2
немачки
персијски
румунски
српски
турски
фински
француски #1 #2
хрватски
шпански
Daydreamенглески
Single
италијански
мађарски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
Don't Tell Meенглески
Under My Skin (2004)
арапски
грчки
италијански
каталонски
мађарски
немачки
персијски
португалски
српски
турски
фински
француски #1 #2
холандски
хрватски
шпански #1 #2
румунски
Everybody Hurtsенглески
Goodbye Lullaby (2011)
арапски
грчки
италијански
мађарски
персијски
португалски
српски
турски
фински
француски
шпански
грузијски
Everything Back But Youенглески
The Best Damn Thing (2007)
Kurdish (Sorani)
азерски
грузијски
грчки
италијански
немачки
персијски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
филипински
Fall To Piecesенглески
Under My Skin (2004)
грчки
италијански
каталонски
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски #1 #2
турски
фински
француски #1 #2
холандски
шпански
Falling Downенглески
Single
италијански
српски
турски
фински
француски
хрватски
јапански
Falling Fastенглески
Avril Lavigne
грчки
италијански
немачки
персијски
португалски
руски
српски
турски
фински
француски #1 #2
шпански #1 #2 #3
Falling Into Historyенглески
Single
италијански
персијски
турски
фински
француски
Flyенглески
Fly - Single
грчки
италијански
пољски
португалски
румунски
руски
словачки
српски
турски
фински
француски
чешки
шпански
Forgottenенглески
Under My Skin (2004)
азерски
грузијски
грчки
италијански
немачки
персијски
португалски
румунски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
Freak Outенглески
Under My Skin (2004)
италијански
немачки
персијски
португалски
српски #1 #2
турски
фински
француски
хрватски
шпански
грузијски
Get Over Itенглески
Single
грчки
јапански
румунски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
Girlfriendенглески
The Best Damn Thing (2007)
азерски
грчки #1 #2
италијански
каталонски
кинески
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски
турски
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
пољски
шведски
Girlfriend (French version)францускиенглески
италијански
Girlfriend (German version)немачкиенглески #1 #2
Girlfriend (Italian Version)италијански
The Best Damn Thing (2007)
енглески
транскрипција
Girlfriend (Mandarin version)кинескиенглески
Girlfriend (Portuguese version)португалскиенглески
Girlfriend (Version Spanish)шпански
Give You What You Likeенглески
Avril Lavigne
азерски
вијетнамски
грчки
италијански
мађарски #1 #2
немачки #1 #2
персијски
португалски
румунски
српски #1 #2
турски
фински
француски
шпански #1 #2
Goodbyeенглески
Goodbye Lullaby
грчки
италијански
каталонски
мађарски
немачки
персијски
румунски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
хрватски
шпански
He Wasn'tенглески
Under My Skin (2004)
грчки
италијански
немачки
португалски
српски #1 #2
турски
фински
француски
шпански
Headsetенглески
B-Sides
српски
турски #1 #2
француски
хрватски
Hello Heartacheенглески
Avril Lavigne
бошњачки
грчки
италијански
мађарски
немачки
персијски
руски
српски
турски
фински
француски #1 #2
шпански
Hello Kittyенглески
Avril Lavigne
арапски
италијански
персијски
португалски
српски #1 #2
турски
фински
француски
хрватски
шпански
Here's To Never Growing Upенглески
Avril Lavigne
Cape Verdean
азерски
бошњачки
грчки
италијански
кинески
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
српски
турски
фински
француски
холандски
хрватски #1 #2
шпански
Hotенглески
The Best Damn Thing (2007)
грчки
италијански
персијски
португалски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
How Does It Feelенглески
"Under My Skin" (2004)
грчки
италијански
каталонски
немачки
португалски
руски
српски
турски
фински
француски #1 #2
хрватски
шпански
How You Remind Meенглески
One Piece Film: Ζ OST
италијански
мађарски
персијски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
Hush Hushенглески
Avril Lavigne
грчки
италијански #1 #2
мађарски
немачки
персијски
руски
српски
турски
фински
француски
шпански #1 #2
I Always Get What I Wantенглески
"Under My Skin" (2004)
грчки
италијански
турски
фински
француски
шпански
I Can Do Betterенглески
The Best Damn Thing (2007)
грчки
италијански #1 #2
немачки
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
I Don't Give A Damnенглескигрчки
италијански
српски
турски
фински
француски
хрватски
I Don't Have To Tryенглески
The Best Damn Thing (2007)
турски
фински
француски
I love youенглески
Goodbye Lullaby
азерски
арапски
грчки
италијански
мађарски
немачки
персијски
румунски #1 #2
словачки
српски
турски
фински
француски
чешки
шпански
грузијски
I Will Beенглески
The Best Damn Thing (2007)
грчки
индонежански
италијански
немачки
персијски
румунски
словачки
српски
турски
фински
француски
шведски
шпански
I'm With Youенглески
Let Go (2002)
арапски
бугарски
вијетнамски
грчки
индонежански
италијански
јапански
каталонски
мађарски #1 #2
немачки
персијски
португалски
румунски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
хрватски #1 #2 #3
шпански #1 #2
Imagineенглескимађарски
немачки
персијски
српски
турски
фински
француски
шпански
арапски
летонски
Innocenceенглески
The Best Damn Thing (2007)
грчки
индонежански
италијански #1 #2
кинески
мађарски
персијски
румунски
српски #1 #2
турски
фински
француски
шпански
грузијски
Keep Holding Onенглески
The Best Damn Thing (2007)
бошњачки
бугарски
грчки
италијански #1 #2
јапански
персијски
португалски
румунски
руски
словачки
српски
турски
фински
француски
шпански
Kiss meенглескифински
грузијски
Let Goенглески
Single
српски
турски
фински
француски
Let Me Goенглески
Avril Lavigne
арапски
грчки
италијански
литвански
мађарски
немачки
персијски #1 #2
португалски
румунски
руски
српски #1 #2 #3
турски #1 #2
фински
француски
шпански
Romansh
Losing Gripенглески
Let Go (2002)
грчки
индонежански
италијански
немачки
румунски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски #1 #2
хрватски
шпански #1 #2
Make Upенглески
Single
српски
турски
фински
француски
хрватски
Mobileенглески
Let Go (2002)
грчки
италијански
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
грузијски
Move Your Little Self Onенглески
Single
грчки
персијски
француски
турски
фински
My Happy Endingенглески
Under My Skin (2004)
арапски
грчки
италијански
кинески
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски #1 #2
хрватски
шведски
шпански
My Worldенглески
Let Go (2002)
грчки
италијански
српски
турски
фински
француски #1 #2
хрватски
шпански
Nakedенглески
Let Go (2002)
грчки
италијански
српски
турски
фински
француски #1 #2
хрватски
шпански
грузијски
Nobody's Foolенглески
Let Go (2002)
бошњачки
грчки
индонежански
персијски
српски
турски
фински
француски
Nobody's homeенглески
Under My Skin (2004)
вијетнамски
грчки #1 #2
италијански
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
шпански
грузијски
Not Enoughенглески
Goodbye Lullaby
Kurdish (Sorani)
италијански
мађарски
немачки
персијски
румунски
српски
турски
фински
француски #1 #2
Not The Only Oneенглески
Single
српски
турски
фински
француски
хрватски
Once And For Realенглески
B-Sides
турски
фински
француски
One Of Those Girlsенглески
The Best Damn Thing (2007)
грчки
италијански
турски
фински
француски
шпански
Pushенглески
Goodbye Lullaby
бошњачки
италијански
турски
фински
француски
Remember whenенглески
Goodbye Lullaby
грчки
индонежански
италијански
немачки
персијски
српски
турски
фински
француски #1 #2
шпански
Rock N Rollенглески
Avril Lavigne
грчки
италијански
немачки
персијски
португалски
румунски
српски
турски #1 #2
фински
француски
хрватски
шпански
Runawayенглески
The Best Damn Thing (2007)
грчки
италијански
немачки
румунски
турски
фински
француски
шпански
Sippin' On Sunshineенглески
Avril Lavigne
италијански
персијски
турски
фински
француски
Sk8er Boyенглески
Let Go (2002)
арапски
бошњачки
грчки
италијански
мађарски #1 #2
немачки
персијски
португалски
румунски
српски #1 #2
турски
фински
француски
хрватски #1 #2
шпански
грузијски
Slipped Awayенглески
"Under My Skin" (2004)
грчки #1 #2 #3
италијански
мађарски
немачки
персијски
пољски #1 #2
португалски
румунски #1 #2
српски
турски
фински
француски
холандски
хрватски
чешки
шпански
Smileенглески
Goodbye Lullaby
грчки
италијански
мађарски
малајски
немачки
персијски
португалски
српски #1 #2
турски
фински
француски #1 #2
шведски
шпански
Stay (Be The One)енглески
Under my skin
турски
француски
Stop standing thereенглески
Goodbye Lullaby
грчки
италијански
немачки
персијски
португалски
српски
турски
фински
француски
Take Itенглески
Single
фински
француски
Take Me Awayенглески
Under My Skin (2004)
грчки
италијански
пољски
португалски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
хрватски
шпански
Take Me Away (B-Sides)енглески
B-Sides
француски
Temple Of Lifeенглески
Single
турски
фински
The Best Damn Thingенглески
The Best Damn Thing (2007)
грчки
италијански
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
хрватски #1 #2
шпански
The Scientistенглески
Single
руски
српски
фински
Things I'll never sayенглески
Let Go (2002)
грчки
италијански
руски
српски
турски
фински
француски #1 #2
шпански
Think About Itенглески
CD Single
турски
фински
француски
Togetherенглески
Under My Skin
грчки
италијански
португалски
српски
турски
фински
француски
хрватски
шпански
Tomorrowенглески
Let Go (2002)
бошњачки
грчки
индонежански
италијански
немачки
норвешки
персијски
румунски
српски
турски
фински
француски #1 #2
холандски
шведски
шпански
Tomorrow You Didn'tенглески
Single
персијски
турски
фински
француски
Too much to askенглески
Let Go (2002)
грчки
италијански
мађарски
румунски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шпански #1 #2
Touch The Skyенглески
Single
турски
фински
француски
Two Riversенглески
Single
српски
турски
фински
Unwantedенглески
Let Go (2002)
грчки
италијански
српски
турски
фински
француски
шпански
What The Hellенглески
Goodbye Lullaby (2011)
грчки
италијански
мађарски
персијски
португалски
румунски
руски
словачки
српски #1 #2
турски
фински
француски
шпански
When you are goneенглески
The Best Damn Thing (2007)
албански
арапски
бугарски
грчки #1 #2
италијански
јапански
кинески
мађарски #1 #2
македонски
немачки
персијски
португалски
румунски #1 #2
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски #1 #2
холандски
шпански
Who Knows?енглески
"Under My Skin" (2004)
грчки
италијански
немачки
персијски
турски
фински
француски
шпански
Whyенглески
Single
бошњачки
грчки #1 #2
индонежански
немачки
персијски
српски
турски
фински
француски
шпански
Wish You Were Hereенглески
Goodbye Lullaby
Kurdish (Sorani)
Tagalog (dialects)
азерски #1 #2
арапски
бошњачки
грчки
италијански
мађарски #1 #2
немачки #1 #2
персијски
пољски
португалски
румунски
руски
турски
фински
француски #1 #2
холандски
хрватски
шпански
Won't Let You Goенглески
CD Single
грчки
италијански
персијски
српски
турски
фински
француски
You Ain't Seen Nothin' Yetенглески
Avril Lavigne
грчки
италијански
немачки
српски
турски
фински
француски
You Never Satisfy Meенглески
Single
грчки
турски
фински
француски
Avril Lavigne also performedПреводи
Blink-182 - All the Small Thingsенглески
Enema of the State (1999)
грчки
италијански
мађарски
немачки
португалски
румунски
српски
турски
украјински
фински #1 #2
француски
хрватски
чешки
шведски
шпански
John Lennon - Imagineенглески
Imagine (1971)
Guaraní
Interlingua
Kurdish (Kurmanji)
Kurdish (Sorani) #1 #2 #3
Romansh
Sicilian
азерски
албански
арапски #1 #2
бенгалски
бошњачки
бугарски #1 #2
вијетнамски
грчки #1 #2 #3 #4 #5
дански
есперанто
естонски
индонежански
италијански
кинески
ладински (реторомански)
латински
мађарски #1 #2 #3
македонски
немачки #1 #2 #3
персијски #1 #2 #3
пољски
португалски
румунски #1 #2 #3
руски #1 #2
словеначки
српски #1 #2
турски
украјински #1 #2 #3 #4
фински
француски
хинди
холандски #1 #2
хрватски
чешки
шведски #1 #2
шпански #1 #2 #3
Bob Dylan - Knocking On Heaven's Doorенглески
Pat Garrett and Billy the Kid (1973)
Kurdish (Sorani)
Tongan
арапски
бугарски #1 #2
вијетнамски
грчки #1 #2 #3 #4
италијански
каталонски
латински
мађарски #1 #2 #3 #4 #5
немачки #1 #2 #3
персијски #1 #2 #3
португалски
румунски
руски #1 #2
српски #1 #2 #3
турски #1 #2 #3
украјински
фински
француски #1 #2 #3
хебрејски
холандски #1 #2
хрватски #1 #2
шпански #1 #2 #3
Shania Twain - No One Needs To Knowенглески
The Woman in Me
италијански
турски
фински
француски
Nirvana - Smells Like Teen Spiritенглески
Nevermind
азерски
албански
арапски
бенгалски
бошњачки
бугарски
вијетнамски
грчки #1 #2 #3
дански
италијански
каталонски
мађарски
македонски
малајски
немачки #1 #2
персијски #1 #2
пољски
португалски #1 #2
румунски
руски #1 #2 #3 #4
словачки
српски #1 #2
турски #1 #2 #3
украјински
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шведски #1 #2
шпански #1 #2 #3
Coldplay - The Scientistенглески
A Rush Of Blood To The Head
арапски #1 #2
вијетнамски
грчки #1 #2
дански #1 #2
индонежански
италијански
кинески
латински
литвански
мађарски
македонски
немачки #1 #2
персијски
португалски
румунски
руски #1 #2
српски
турски
фински #1 #2
француски
хебрејски
холандски
шведски
шпански #1 #2 #3
Pink Floyd - Wish You Were Hereенглески
Wish You Were Here (1975)
Kurdish (Kurmanji)
арапски
бенгалски
бугарски #1 #2 #3
вијетнамски
грузијски
грчки #1 #2 #3 #4 #5
естонски #1 #2
италијански #1 #2 #3
мађарски #1 #2
македонски
немачки #1 #2 #3
персијски #1 #2
пољски #1 #2 #3
португалски
румунски
руски #1 #2 #3 #4
српски #1 #2 #3 #4 #5
турски #1 #2
украјински
француски
хебрејски #1 #2
холандски
хрватски #1 #2
шведски
шпански #1 #2
Dixie Chicks - You Were Mineенглески
Wide Open Spaces
грчки
италијански
српски
турски
фински
француски
холандски
шпански
Коментари