Ahmet Özhan - Bak Yeşil Yeşil (превод на македонски)

превод на македонски

Pogledni, zelenooka (Погледни, зеленоока)

Затвори си ги очите, никој да не ги види
Само погледни ме, зеленоока
Не дозволувај очите да им даваат надеж на други
Само погледни ме, зеленоока
 
Те сакам толку лудо
Како песна напишана од Бога
Како да знаеш што мислам
Само погледни ме, зеленоока
 
Поставио/ла: ivank23 У: Понедељак, 25/06/2012 - 14:32
Added in reply to request by marijap
турски

Bak Yeşil Yeşil

Више превода за "Bak Yeşil Yeşil"
македонскиivank23
See also
Коментари