Duke fshehur zemren (Hiding my heart away)

енглески

Hiding my heart away

So this is how the story went
I met someone by accident
who blew me away
who blew me away

It was in the darkest of my days
When you took my sorrow and you took my pain
And buried them away, you buried them away

And I wish I could lay down beside you
When the day is done
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I've ever known
you'll disappear one day
So I'll spend my whole life hiding my heart away
And I can't spend my whole life hiding my heart
away

I dropped you off at the train station
And put a kiss on top of your head
I watched you wave
I watched you wave
Then I went on home to my skyscrapers
Neon lights and waiting papers
That I call home
I call it home

And I wish I could lay down beside you
When the day is done
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I've ever known
I'm sure you'll disappear one day
So I'll spend my whole life hiding my heart away
And I can't spend my whole life hiding my heart
away

I woke up feeling heavy hearted
I'm going back to where I started
The morning rain
The morning rain
And you know I wish that you were here
But that same old road that brought me here
Is calling me home
Is calling me home

And I wish I could lay down beside you
When the day is done
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I've ever known
You'll disappear someday
So I'll spend my whole life hiding my heart away
And I can't spend my whole life hiding my heart
away

Поставио/ла: nadea У: Понедељак, 02/05/2011 - 15:59
Коментари подносиоца:

Lirikat, vargjet, teksti i Hiding my Heart Away - Duke Fshehur Zemren nga Adele

See video
Try to align
превод на албански

Duke fshehur zemren

Pra kjo esht si vajti historia
U njoha me dike aksidentalisht
I cili me mori mendjen
Me mori mendjen

Ishte nga ditet e mija me te zymta
Kur ti me more deshperimin dhe dhimbjen
Dhe i varrose tutje, i varrose tutje

Dhe uroj qe te mund te shtrihesha krah teje
Kur dita ka mbaruar
Dhe te zgjohem me fytyren tende kundrejt diellit te mengjesit
Por si c’do gje tjeter qe kam njohur
Ti do te venitesh nje dite
Keshtuqe une do ta kaloj jeten duke fshehur zemren
Dhe une s'mundem ta shpenzoj ter jeten duke fshehur zemren tutje

U zgjova me nje ndjesi te rend ne zemer
Po kthehem atje ku e fillova
Shiu i mengjesit
Shiu i mengjesit
Dhe ti e di, uroj te ishe ketu
Por e njejta rruge qe me solli ketu
Po me therret te kthehem ne shtepi
Po me therret te kthehem ne shtepi

Uroj qe te mund te shtrihesha krah teje
Kur dita ka perfundur
Dhe te zgjohem me fytyren tende kundrejt diellit te mengjesit
Por si c’do gje tjeter qe kam njohur
Ti do te venitesh nje dite
Keshtuqe une do ta kaloj jeten duke fshehur zemren
Dhe une s'mundem ta shpenzoj ter jeten duke fshehur zemren tutje
Tutje

Поставио/ла: nadea У: Понедељак, 02/05/2011 - 16:07
Коментари аутора:

Vargjet, lirikat, teksti i Hiding my Heart Away - Duke Fshehur Zemren nga Adele

захваљено 3 пута
КорисникTime ago
dajana0122 године 29 недеља
Guests thanked 2 times
КорисникОбјављено пре
rehati
4
Коментари