Nina Zilli - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
50milaиталијански
Sempre Lontano
арапски #1 #2
бошњачки
грчки
енглески
персијски
словачки
српски
турски
фински
француски
хебрејски
шпански
Annaиталијански
L'amore è femmina (2012)
енглески
Bacio d'addioиталијански
Sempre lontano (2010)
грчки
енглески
португалски
шведски
bellissimoиталијански
Sempre Lontano
грчки
енглески
C'era una voltaиталијански
Sempre lontano
грчки
енглески
португалски
Come il soleиталијански
Sempre lontano
енглески
Il Paradisoиталијански
Sempre Lontano (2010)
енглески
L'amore è femminaиталијански
Eurovision Song Contest Baku 2012
азерски
бошњачки #1 #2
грчки #1 #2
енглески
каталонски
немачки
португалски
румунски
српски
турски
фински
француски
хрватски
L'amore è femmina (Out of love)енглески
Eurovison Baku 2012
бошњачки
грчки
енглески
италијански
каталонски
мађарски
српски
турски
шпански
естонски
румунски
L'amore verràиталијански
Sempre Lontano (2010)
грчки
енглески
португалски
холандски
L'infernoиталијански
Sempre Lontano (2010)
грчки
енглески
француски
L'inverno all'improvvisoиталијански
L'amore è femmina (2012)
енглески
L'uomo che amava le donneиталијански
Sempre lontano (2010)
грчки
енглески
La casa sull'alberoиталијански
L'amore è femmina (2012)
енглески
La felicitàиталијански
L'amore è femmina (2012)
енглески
Lasciatemi dormireиталијански
L'amore è femmina (2012)
енглески
Melodifestival 2015шведски
Melodifestivalen
Non quiиталијански
L'amore è femmina (2012)
белоруски
грчки
енглески #1 #2
руски
холандски
Penelopeиталијански
Sempre Lontano (2010)
грчки
енглески
Per le stradeиталијански
L'amore è femmina
енглески
турски
француски
Per sempreиталијански
L'amore è femmina (2012)
азерски
бошњачки
грчки #1 #2
енглески #1 #2
мађарски
немачки
румунски
словачки
српски #1 #2
турски
фински
француски
холандски
хрватски
шпански
Piangono le violeиталијански
L'amore è femmina (2012)
енглески
Se bruciasse la cittàиталијански
Frasi E Fumo
грчки
словачки
енглески
Solaиталијански
Frasi & fumo
грчки
енглески
словачки
турски
Un'altra estateиталијански
L'amore è femmina (2012)
енглески
Una notteиталијански
L'amore è femmina (2012)
грчки #1 #2
енглески #1 #2
руски
Una Stella Cadeиталијанскиенглески
Nina Zilli featuring lyricsПреводи
J-Ax - Uno di quei giorniиталијански
Il bello d'esser brutti
енглески
Nina Zilli also performedПреводи
Massimo Ranieri - Se bruciasse la cittàиталијански
Massimo Ranieri (1970)
енглески
Коментари