Ah, në të kapsha (Ai Se Eu Te Pego)

Portekizce

Ai Se Eu Te Pego

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego,
Ai, ai, se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai se eu te pego

Delícia, delicia
Assim você me mata
Ai, se eu te pego
Ai, ai, se eu te pego

senso kullanıcısı tarafından Cmt, 22/10/2011 - 21:45 tarihinde eklendi
See video
Try to align
Arnavut.a translation

Ah, në të kapsha

Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha

Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha

E shtunë në disko
Të gjithë filluan të kërcejnë
Dhe tani vajzës më të bukur
Mora guximin dhe fillova t'i flas

Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha

Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha

aldina kullanıcısı tarafından Salı, 13/12/2011 - 14:08 tarihinde eklendi
Yazarın yorumları:

mund ta rregulloni më tej Wink

Çevirinin kaynağı:
217 teşekkür aldı
KullanıcıTime ago
atomin3 yıl 41 hafta
Guests thanked 216 times
"Ai Se Eu Te Pego" şarkısına ait daha çok çeviri
Portekizce → Arnavut.a - aldina
5
KullanıcıGönderildiği tarih
dj_arber3 yıl 50 hafta
5
Yorumlar