Aşkım Benim (إلى المقدونية ترجم)

الإعلانات
إلى المقدونية ترجمالمقدونية
A A

Љубов моја

Последната надеж на моето скршено срце процвета со твојот прв поглед
Нашата љубов е како сон, со твоите допири се успокои
Што ќе правам без тебе љубена? На кого да му кажам за моите невољи?
Моето срце тагува, дење и ноќе копнее
Љубов моја, ангелу мој, кажи ми што ќе правам јас без тебе?
Еден ден да не те видам, знаеш ли колку моево срце тагува
Радосни во секое време, заедно рака во рака
Нашата вечна љубов ќе биде запишана во историјата
Дали се сеќаваш на онаа ноќ кога месечината не погледа и ни се насмевна
Небото ни ги испрати сите свои ѕвезди како подарок
Што ќе правам без тебе љубена? На кого да му кажам за моите невољи?
Моето срце тагува, дење и ноќе копнее
 
تم نشره بواسطة edna_ellenaedna_ellena في الثلاثاء, 17/07/2018 - 13:11
التركيةالتركية

Aşkım Benim

التعليقات