Alban Skënderaj - 24 orë

الإعلانات
الألبانية
A A

24 orë

(Yes, ah... we have to go something sweet, sweet...)
 
24 orë mbi refren trupin mbi refren
(yes sweet baby girl)
Dashurinë e do kur atë ti aty e gjen
(always on my side, )
Dhe vetëm mua ma dhuro,oo
vetëm mua ma dhuro
365 ditë trupin mbi refren
 
Mijëra yje nëpër trup qëndisur
Bukuri që fle në shtratin tim
Me flokët përmbi sup braktisur
Më nis befas një vështrim
Dhe më thua "mirmëngjes" me një puthje
Buzëqesh si një lule në Maj
Përkul gjunjët lehtë si në lutje
Lëre trupin tënd mbi trupin tim der në faj
 
Aj aj aj... lëvizjet e tua
Aj aj aj...
 
24 orë mbi refren trupin mbi refren
Dashurinë e do kur atë ti aty e gjen
Dhe vetëm mua ma dhuro,
vetëm mua ma dhuro
365 ditë trupin mbi refren
 
Si parfum e kam aromën tënde
Kur e vë kokën mbi gjoksin tim
Ti mos më lexo në mëndje
E s'ke nevojë për aprovim
Se ndonjëherë asgjë nuk flet sa një prekje
Sa ky fundi i kësaj nate të gjatë
Ku prapë si një lule ke etje
Se ti ke nevojë për ujë 7 ditë në 7
 
Aj aj aj... lëvizjet e tua
Aj aj aj...
 
24 orë mbi refren trupin mbi refren
Dashurinë e do kur atë ti aty e gjen
Dhe vetëm mua ma dhuro,
vetëm mua ma dhuro
365 ditë trupin mbi refren
 
Let me tell 'em...
we say ...
we get gyal as she a boom
rasta man i'm feeling all day
in a dancehall we play
keep on rockin' night and day
the sunrise is shinin' upon me
I say:
gala gala gala - skippy dap ido
gala gala gala - skippy dap i-hey-hey
we dancin' ... nice and slow
she's my melody 24/7
 
2x
24 orë mbi refren trupin mbi refren (o ja ja)
Dashurinë e do kur atë ti aty e gjen (yeah she a...)
Dhe vetëm mua ma dhuro, (o nanan)
vetëm mua ma dhuro (baby girl )
365 ditë trupin mbi refren
OJAAJA
JA
JA
 
تم نشره بواسطة Ksxx21Ksxx21 في الخميس, 21/08/2014 - 02:54
تم تعديله آخر مرة بواسطة CherryCrushCherryCrush في الأحد, 03/09/2017 - 14:50
شكراً!

 

الإعلانات
فيديو
Alban Skënderaj: Top 3
الرجاء المساعدة في ترجمة اسم الأغنية
التعليقات