All of Me (إلى الألبانية ترجم)

Advertisements
إلى الألبانية ترجم

Gjithë Vetja Ime

Çfarë do bëja pa gojën tënde të zgjuar?
Të më terheq, dhe ti të më hedhësh jashtë
Ma bëre kokën të rretullohet, s'po bej shaka
Unë nuk mund të lexoj
Çfarë bëhet ne ate mëndjen tënde të bukur?
Unë jam në udhën tënde magjike
Dhe jam shumë i trullosur, s'di çfarë me ra, por do jem mirë
 
E kam koken nën ujë
Por akoma marrë frymë
Ti je e çmëndur edhe unë nuk jam në mëndje
 
Sepse e gjithë vetja ime
E do të gjithë veten tënde
Dua ç'do kthesë dhe ç'do anë
Ç'do papërcosuri perfekte
Më jep mua veten tënde
Të jap ty veten time
Ti je fundi dhe fillimi im
Edhe kur po humbas po fitoj
Sepse po te jap të gjithë veten time
Dhe po me jep të gjithë veten tënde
 
Sa herë duhet të them
Edhe kur po qan je e bukur?
Bota po te mund,
Une jam atje përmes ç'do levizje
Ti je rrënimi im, ti je muza ime
Zbavitja ime me e keqe, ritmi im dhe hidhërimi im
S'mund te ndaloj e kënduarin,
Po tingëllon në mëndje pë ty
 
E kam koken nën ujë
Por akoma marrë frymë
Ti je e çmëndur edhe unë nuk jam në mëndje
 
Sepse e gjithë vetja ime
E do të gjithë veten tënde
Dua ç'do kthesë dhe ç'do anë
Ç'do papërcosuri perfekte
Më jep mua veten tënde
Të jap ty veten time
Ti je fundi dhe fillimi im
Edhe kur po humbas po fitoj
Sepse po te jap të gjithë veten time
Dhe po me jep të gjithë veten tënde
 
Letrat ne tavoline, te dy po tregojme zemra
Po rrezikojmë te gjitha edhe pse eshtë e vështirë
 
Sepse e gjithë vetja ime
E do të gjithë veten tënde
Dua ç'do kthesë dhe ç'do anë
Ç'do papërcosuri perfekte
Më jep mua veten tënde
Të jap ty veten time
Ti je fundi dhe fillimi im
Edhe kur po humbas po fitoj
Sepse po te jap të gjithë veten time
Dhe po me jep të gjithë veten tënde
 
Po te jap të gjithë veten time
Dhe po me jep të gjithë veten tënde
 
تم نشره بواسطة rpashrpash في الجمعة, 06/07/2018 - 09:41
Added in reply to request by GloooGlooo
الإنكليزية

All of Me

Collections with "All of Me"
John Legend: Top 3
Idioms from "All of Me"
See also
التعليقات