Bad Liar (إلى المقدونية ترجم)

الإعلانات
إلى المقدونية ترجمالمقدونية
A A

Лош Лажго

Тивко, драга, ова беше тешка година
Ужасите не ги демнат невините жртви
Верувај ми драга, верувај ми драга
 
Беше година без љубов
Јас сум човек со три стравови
Интегритет, верба и крокодилски солзи
 
Верувај ми драга, верувај ми драга
 
Погледни ме во очите
Кажи ми што гледаш
Совршен рај
кој се кине на шевовите
Посакувам да можев да избегам
Не сакам да се преправам
Посакувам да можев да го избришам
И да го натерам твоето срце да поверува
 
Но јас сум лош лажго
Лош лажго
Сега знаеш
Сега знаеш
Јас сум лош лажго
Лош лажго
Сега знаеш
Слободна си да одиш
 
Дали моите соништа никогаш не значеа ништо
Дали среќата лежи во дијамантскиот прстен
Ох, јас си барав
Ох, јас си барав, проблеми, проблеми, проблеми
 
Ја водам мојата војна, во внатрешниот свет
Го носам пиштолот кај непријателската страна
Ох, јас си барав (верувај ми драга)
Ох, јас си барав(верувај ми драга), проблеми, проблеми, проблеми
 
Погледни ме во очите
Кажи ми што гледаш
Совршен рај
кој се кине на шевовите
Посакувам да можев да избегам
Не сакам да се преправам
Посакувам да можев да го избришам
И да го натерам твоето срце да поверува
 
Но јас сум лош лажго
Лош лажго
Сега знаеш
Сега знаеш
Јас сум лош лажго
Лош лажго
Сега знаеш
Слободна си да одиш
 
Неможам да дишам
Неможам да бидам
Неможам да бидам тоа што сакаш да бидам
Верувај ми барем еднаш, верувај ми
 
Јас сум лош лажго
Лош лажго
Сега знаеш
Сега знаеш
Јас сум лош лажго
Лош лажго
Сега знаеш
Слободна си да одиш
 
Те молам, поверувај ми
Те молам поверувај ми
 
تم نشره بواسطة Just GordeJust Gorde في الأربعاء, 13/11/2019 - 13:27
الإنكليزيةالإنكليزية

Bad Liar

التعليقات