The Bitter End (إلى المقدونية ترجم)

Advertisements

Горчлив крај

Бидејќи ние се чуствуваме тако анестезирани
Во наша удобна зона
Ме потсетува на вториот пат
Кога те пратев
 
Ние истекнуваат алибито
На вториот Мај
Ме подсеќа на летно време
На овој зимниот ден
 
Се гледаме на горчливиот крај
Се гледаме на горчливиот крај
 
Секој чекор мие направиме е синхронизиран
Секоја скршена коска
Ме подсеќа на вториот пат
Кога те пратев дома
 
Ме туширааш со приспевни песни
Кога се движиш подалеку
Ме подсетува дека е убиствено време
На овој судбоносен ден
 
Се гледаме на горчливиот крај
Се гледаме на горчливиот крај
Се гледаме на горчливиот крај
Се гледаме на горчливиот крај
 
Од времето кога ние се сретнавме
Се чувствува многу како самоубиство
Бавно и тажно, оди потажно
Се крева на нагазна мина
 
(Се гледаме на горчливиот крај)
 
Сакам да те гледам како трчиш наоколу
И јас можам да те видам сега
Трчиш кон мене
Со раце широко раширени
 
(Се гледаме на горчливиот крај)
 
Достигни до внатрешноста
Ајде само мораш да достигнеш во внатрешноста
Слушнав плачот твој
Шест месеци
Шест месеци
Подготви се за крајот
 
(Се гледаме на горчливиот крај)
 
تم نشره بواسطة agecevskiagecevski في الخميس, 21/01/2016 - 21:57
الإنكليزيةالإنكليزية

The Bitter End

التعليقات