Born to Die (إلى المقدونية ترجم)

Advertisements
إلى المقدونية ترجم
A A

Родени за да умреме

النسخ: #1#2
(Кутрата јас, леле)
Нозе не изневерувајте ме сега
Однесете ме до завршната линија
Моето срце се крши со секој чекор што го правам
Но, се надевам дека кај портите
Ќе ми кажат дека си мој
 
Чекорам по градските улици
Не знам дали ненамерно или намерно
Се чувствувам многу осамено вечерва во петок
Ќе направиш ли да се чувствувам како дома, ако ти кажам дека си мој
Така е како што ти кажав, душо
 
Немој да ме растажуваш, немој да ме расплачуваш
Понекогаш љубовта не е доволна и патот станува тежок
Не знам зошто
Продолжи да ме насмеваш
Да одиме да се напушиме
Патот е долг, ние продолжуваме
Се обидуваме да се забавуваме во меѓувреме
 
Дојди прошетај на дивата страна
Дозволи ми да те бакнам на дождот што истура
Ти ги сакаш твоите девојки луди
Избери си ги последните зборови, ова е последниот пат
Затоа што ти и јас, ние сме родени за да умреме
 
Бев изгубена, но сега сум најдена
Можам да гледам, но едно време бев слепа
Бев збунета како мало дете
Се обидов да го земам тоа што можев да го добијам
Се плашев дека нема да ги најдам
Сите одговори, душо
 
Немој да ме растажуваш, немој да ме расплачуваш
Понекогаш љубовта не е доволна и патот станува тежок
Не знам зошто
Продолжи да ме насмеваш
Да одиме да се напушиме
Патот е долг, ние продолжуваме
Се обидуваме да се забавуваме во меѓувреме
 
Дојди прошетај на дивата страна
Дозволи ми да те бакнам на дождот што истура
Ти ги сакаш твоите девојки луди
Избери си ги последните зборови, ова е последниот пат
Затоа што ти и јас, ние сме родени за да умреме
 
Дојди прошетај на дивата страна
Дозволи ми да те бакнам на дождот што истура
Ти ги сакаш твоите девојки луди
 
Немој да ме растажуваш, немој да ме расплачуваш
Понекогаш љубовта не е доволна и патот станува тежок
Не знам зошто
Продолжи да ме насмеваш
Да одиме да се напушиме
Патот е долг, ние продолжуваме
Се обидуваме да се забавуваме во меѓувреме
 
Дојди прошетај на дивата страна
Дозволи ми да те бакнам на дождот што истура
Ти ги сакаш твоите девојки луди
Избери си ги последните зборови, ова е последниот пат
Затоа што ти и јас, ние сме родени за да умреме
 
تم نشره بواسطة timmytimmy في الخميس, 20/12/2012 - 23:45
5
تصنيفك: None Average: 5 (1 vote)
الإنكليزيةالإنكليزية

Born to Die

Idioms from "Born to Die"
See also
التعليقات
CherryCrushCherryCrush    الخميس, 22/12/2016 - 09:51

Hi,

I've updated the lyrics, so you may want to amend your translation Regular smile