Diamonds (In the Sky) (إلى الألبانية ترجم)

Advertisements
إلى الألبانية ترجم
A A

Diamantet

Shndrit si një diamant
shndrit si një diamant
 
Kam gjetur një dritë në një oqean madhështor
kam zgjedh të jem e lumtur
ti dhe unë, ti dhe unë
ne jemi si diamante në qiell
 
Ti je një yll që shoh
një vizion i ekstazis
kur ti më shtrengon në krahete tu, jam e gjallë
ne jemi si dimante në qiell
 
E kam ditur që ne nuk mund të bëjm një të drejt larg
oh një të drejt larg
në shikimin e parë, kam lërë energjinë të rrezave të diellit
kam parë jeten në sytë e tu
 
Kët nat ti edhe une jemi kaq të ndriqueshem
jemi të bukur si diamantet në qiell
sytë në sy, kaq të gjalluar
jemi të bukur si diamantet në qiell
 
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
jemi të bukur si diamantet në qiell
 
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
jemi të bukur si diamantet në qiell
 
Shuplakat lart tek universi
si në dokkra dhe në ektazie
ta ndjejm nxehtësin, ne nuk vdesim kurr
jemi si diamantet në qiell
 
Ti je një yll që shoh
një vizion i ekstazis
kur ti më shtrengon në krahete tu, jam e gjallë
ne jemi si dimante në qiell
 
në shikimin e parë, kam lërë energjinë të rrezave të diellit
kam parë jeten në sytë e tu
 
Kët nat ti edhe une jemi kaq të ndriqueshem
jemi të bukur si diamantet në qiell
sytë në sy, kaq të gjalluar
jemi të bukur si diamantet në qiell
 
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
jemi të bukur si diamantet në qiell
 
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
jemi të bukur si diamantet në qiell
 
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
 
Kët nat ti edhe une jemi kaq të ndriqueshem
jemi të bukur si diamantet në qiell
sytë në sy, kaq të gjalluar
jemi të bukur si diamantet në qiell
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
ohhhhhhhhhhhhhh...
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
Shndrit si një diamant
 
Kët nat ti edhe une jemi kaq të ndriqueshem
jemi të bukur si diamantet në qiell
sytë në sy, kaq të gjalluar
jemi të bukur si diamantet në qiell
 
تم نشره بواسطة ضيفضيف في الأربعاء, 02/10/2013 - 10:27
الإنكليزيةالإنكليزية

Diamonds (In the Sky)

ترجمات أخرى للأغنية "Diamonds (In the ..."
الألبانية Guest
الرجاء المساعدة في ترجمة اسم الأغنية
Collections with "Diamonds (In the ..."
See also
التعليقات