Drama Club (إلى المقدونية ترجم)

الإعلانات
إلى المقدونية ترجمالمقدونية
A A

Драмски клуб

Сите се толку меки
Сите се толку чувствителни
Дали те навредувам?
Ти висиш на моите реченици
 
Можеш да го задржиш твојот костум и да ја задржиш маската
Јас ќе се поклонам, за да можеш да ми го бакнеш газот
 
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојата драма, за твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојот Драмски клуб
 
Тие се обидуваат да ги нахранат линиите што треба да ги запаметиш
Секогаш се криеш зад Волшебникот од Оз
 
Дали воопшто имаш мозок? Се лепиш страница
Ја глумиш целата твоја болка, дури крвариш на сцена
 
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојата драма, за твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојата драма, за твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојот Драмски клуб
 
Не сакам да бидам актерка, да живеам по сценарио
Кој се грижи за пракса? Не ми е гајле
Премногу го анализираш секој збор што ќе го кажам
Има еден нов свет таму
Живееш претстава
Заеби го твојот аудиториум, мислам дека е прилично досадно
 
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојата драма, за твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојата драма, за твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојот Драмски клуб
 
За твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојата драма, за твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојата драма, за твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојот Драмски клуб
Никогаш не сум се пријавила за твојата драма
За твојот Драмски клуб
 
شكراً!
تم نشره بواسطة Natalijaa17Natalijaa17 في الثلاثاء, 24/09/2019 - 19:34
الإنكليزيةالإنكليزية

Drama Club

التعليقات