Euphoria (إلى المقدونية ترجم)

Advertisements
إلى المقدونية ترجم
A A

Еуфорија

Зошто
Зошто овој момент не може да трае вечно
Вечерва
Вечерва вечноста е отворена врата
Не
Никогаш не престанувај да ги правиш работите кои ги правиш
Не си оди
Со секој мој здив, те вдишувам тебе
 
Еуфорија
Засекогаш, до крајот на времето
Отсега, само ти и јас
Одиме кон височините
Еуфорија
Вечно парче уметност
Љубов што чука во моето срце
Одиме кон височините
 
Ние сме овде
Ние сме сами во нашиот универзум
Слободни сме
Каде се е дозволено и љубовта е најважна
Засекогаш заедно
Запловуваме во бесконечноста
Ние сме повисоко и повисоко и повисоко
Посегнуваме по божественоста
 
Еуфорија
Засекогаш, до крајот на времето
Отсега, само ти и јас
Одиме кон височините
Еуфорија
Вечно парче уметност
Љубов што чука во моето срце
Одиме кон височините
 
Засекогаш
Запловуваме во бесконечноста
Ние сме повисоко
Посегнуваме по божественоста
 
Еуфорија
Еуфорија
Одиме кон височините
Еуфорија
Вечно парче уметност
Љубов што чука во моето срце
Одиме кон височините
Еуфорија
Еуфорија
Одиме кон височините
 
تم نشره بواسطة KaterinaMKDKaterinaMKD في الأربعاء, 14/03/2012 - 23:08
الإنكليزيةالإنكليزية

Euphoria

ترجمات أخرى للأغنية "Euphoria"
المقدونية KaterinaMKD
See also
التعليقات