Faded (إلى المقدونية ترجم)

الإعلانات
إلى المقدونية ترجمالمقدونية
A A

Избледена

Ти беше мојата сенка на виделина
Дали ние се чувствуваме?
Уште една ѕвезда што е избледена
Се плашам дека нашата цел е надвор од пред
Сакам да не видам,живи
 
Каде си сега ?
Каде си сега?
Каде си сега?
Дали се беше во моја фантазија?
Каде сме сега?
Беше ли само измислен?
 
Каде сме сега?
Атлантис, закопана под морето, под морето
Каде сме сега?
Уште еден сон
Чудовиштата трчаат диво внатре во мене
Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена
 
Овие плитки води никогаш не се запознале она што ми е требало ги оставам, ронам подлабоко
Дишам, жива
 
Каде сме сега?
Каде сме сега?
Под сјајни али избледени светла
Ми намести срцето да ми изгори
Каде сме сега?
Каде сме сега?
 
Каде сме сега?
Атлантис закопана под морето, под морето
Каде сме сега?
Уште еден сон
Чудовиштата трчаат диво внатре во мене
Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена.
 
شكراً!
تم شكره 2 مرة
تم نشره بواسطة Goce StanoevskiGoce Stanoevski في الأحد, 05/03/2017 - 18:27
تعليقات الكاتب:

Фала

الإنكليزيةالإنكليزية

Faded

ترجمات أخرى للأغنية "Faded"
المقدونية Goce Stanoevski
الرجاء المساعدة في ترجمة اسم الأغنية
Alan Walker: Top 3
التعليقات