Shkurta Gashi - Tu luta

Advertisements
الألبانية

Tu luta

[Shkurta]
Sa fortë të kam dashur?
Sa fortë më ke dashtë?
Sa here të pafjetur
do ishim ne bashkë?
 
[Flori]
Unë botën shikoja
vetëm në sytë e tu.
Tani më i lumtur
s'do jem si dikur.
 
[Shkurta]
Se m'ke lân, vetëm m'ke lân.
Se m'ke lân, vetëm m'ke lân.
Dhe s'e di sa më mungon.
Ti s'e din.
 
[Refrain – Shkurta & Flori]
Sa t'kam dashur unë ty dje
njësoj mendon ti edhe sot.
Tu luta, tu luta. Tu luta por ishte kotë.
Sa t'kam dashur unë ty dje
njësoj mendon ti edhe sot.
Tu luta, tu luta. Tu luta por ishte kotë.
 
[Shkurta]
Si frymen e fundit
unë ty të kam dashtë.
A s'të vjen ty keq
që s'do jemi më bashkë?
 
[Flori]
Unë botën shikoja
vetëm në sytë e tu.
Tani më i lumtur
s'do jem si dikur.
 
[Shkurta]
Se m'ke lân, vetëm m'ke lân.
Se m'ke lân, vetëm m'ke lân.
Dhe s'e di sa më mungon.
Ti s'e din.
 
[Refrain – Shkurta & Flori]
Sa t'kam dashur unë ty dje
njësoj mendon ti edhe sot.
Tu luta, tu luta. Tu luta por ishte kotë.
Sa t'kam dashur unë ty dje
njësoj mendon ti edhe sot.
Tu luta, tu luta. Tu luta por ishte kotë.
 
تم نشره بواسطة mira86mira86 في الأثنين, 02/01/2017 - 13:42
تم تعديله آخر مرة بواسطة phantasmagoriaphantasmagoria في الثلاثاء, 24/01/2017 - 02:28
شكراً!تم شكره مرة واحدة

 

Advertisements
فيديو
التعليقات