Nije ljubav stvar (إلى المقدونية ترجم)

Advertisements
إلى المقدونية ترجم

Љубов не е објект

Повеќе среќа други пат.
Кажуваш ми тоа така лесно.
Гледам дека ние не се случува
А уште како можеше.
И ако си отидеш ти, нешто твое, знаеш,
тука ќе остане.
 
Љубов не е објект
дека можам да ти вратам.
Погледни, тоа сум само јас,
Јас секогаш те сакав!
Љубов не е објект
па да не знаем што да правам со неа.
Ти посакувам се најдобро.
Оваа љубов е само мојот
бродолом!
 
Љубов не е објект
дека можам да ти вратам.
Погледни, тоа сум само јас,
Јас секогаш те сакав!
Не е љубов објект
па да не знаем што да правам со неа.
Ти посакувам се најдобро.
Тоа е мојот
бродолом!
 
Летај, пее, дај го своето срце на друго,
Но, знај дека збогум не е крај!
Љубов не е објект
па да не знаем што да правам со неа.
Ти посакувам се најдобро.
Оваа љубов е само мојот
бродолом!
 
تم نشره بواسطة Ely LeyEly Ley في الأربعاء, 12/09/2018 - 18:58
Added in reply to request by Oksana ZirkaOksana Zirka
الصربية

Nije ljubav stvar

الرجاء المساعدة في ترجمة اسم الأغنية
See also
التعليقات