Advertisements

Please translate Policia

  • الفنان: Kadri Guri
  • الأغنية: Policia
  • طلب: الألبانية → الإنكليزية
الألبانية

Policia

Unë kam nevojë për një transkriptim gjithashtu. shumë më i detyruar. Unë vetëm me të vërtetë kanë gëzuar këngën origjinale për më shumë se një vit tani dhe unë duhet ta kuptoj këtë gjithashtu. Unë vetëm duhet të.

الرجاء المساعدة في ترجمة اسم الأغنية
التعليقات