Shkurta Gashi - Si dikur

Advertisements
الألبانية

Si dikur

[Shkurte Gashi:]
2x
Hajde shpirt, ne si dikur
Ti vendosim zemres gur
 
2x
Kjo shoqni na mblodhi sonte
Nuk e dine per ndarjen tone
 
2x
Hajde shpirt, ne si dikur
Ti vendosim zemres gur
 
2x
Kjo shoqni na mblodhi sonte
Nuk e dine per ndarjen tone
 
[Flori:]
Jo, jo, jo, ne te dy aktore t'filmit
Jemi n'skene te krimit
S'na shohin dot ne sy
Kemi masku shikimin
Un t'kam dhe pse jena ne t'ndam
Doren ta shtrengoj nese ti e mban
 
[Shkurte Gashi:]
2x
Ne njoni-tjetrin s'e lam
Jo nuk e lam, lam
Poshte nuk e lam
 
2x
Hajde shpirt, ne si dikur
Ti vendosim zemres gur
 
2x
Kjo shoqni na mblodhi sonte
Nuk e dine per ndarjen tone
 
[Flori:]
Esenca e jetes time je, je, je
Kuptim botes time ti i dhe
Dhe pse t'kam lendu
Dhe pse t'kam lendu
Jo nuk t'kam harru
Jo nuk t'kam harru
 
[Shkurte Gashi & Flori 2x:]
Ne njoni-tjetrin s'e lam
Jo nuk e lam, lam
Poshte nuk e lam
 
[Shkurte Gashi:]
2x
Hajde shpirt, ne si dikur
Ti vendosim zemres gur
 
2x
Kjo shoqni na mblodhi sonte
Nuk e dine per ndarjen tone
 
تم نشره بواسطة Cristina Maria 2Cristina Maria 2 في السبت, 30/12/2017 - 10:37
شكراً!تم شكره 2 مرة

 

Advertisements
فيديو
ترجمة اسم الأغنية
Shkurta Gashi: Top 3
التعليقات