Unuturum Elbet (إلى الألبانية ترجم)

Advertisements
التركية

Unuturum Elbet

Denize ay vurmuş bana ne?
Gün doğmuş, çiçek açmış bana ne?
Benim acım aşkımdan sana ne?
İstemiyorum gelme
 
Elini başkası tutmuş bana ne?
Gözlerine yabancı dalmış bana ne?
Benim acım aşkımdan sana ne?
İstemiyorum gelme
 
Unuturum elbet
Geri döneceğimi zannet
Bende bittin artık sen
Hesabını tanrıya ver
 
Bilmiyorum sensiz geçen bu
Kaçıncı günüm?
Hep seni sevmiştim ben oysa, göremedin
Haklı haksız kim artık şimdi, önemli değil
Gece gündüz adını andım, duyamadın
 
Gözlerin kör, dilin söylemez oldu
Bu sevgimi hak etmedin…
 
تم تعديله آخر مرة بواسطة Ww WwWw Ww في الأربعاء, 07/11/2018 - 22:09
تعليقات الناشر:
Align paragraphs
إلى الألبانية ترجم

Sigurisht që do të të harroj

Nuk më intereson nëse hëna reflektohet në det
Nuk më intereson nëse lulja lulëzoi, në një ditë të re
Dhimbja ime, dashuria ime, nuk të interesojnë ty
Unë nuk dua, mos eja
 
Nuk më intereson nëse dikush tjetër të mban duart
Nuk më intereson nëse të huajt të shikojnë në sy
Dhimbja ime, dashuria ime, nuk të interesojnë ty
Unë nuk dua, mos eja
 
Sigurisht që do të të harroj
Mendon se do të kthehem
Për mua je e mbaruar
Do japesh përgjegjësi para Zotit për veprimet tua
 
Unë nuk e di se e sata ditë
është kjo pa ty?
Të kam dashur gjithmonë, por ti nuk e ke vërejtur
Nuk ka rëndësi kush ka të drejtë tani
Kam rikujtuar ditë e natë emrin tënd, por ti nuk e dëgjove
 
Sytë e tu u bënë të verbër dhe gjuha u bë e heshtur
Ti nuk e meritove dashurinë time ...
 
تم نشره بواسطة Nderim_istanbulNderim_istanbul في الثلاثاء, 13/11/2018 - 21:59
تعليقات الكاتب:

mos harroni te vizitoni kanalim tim ne youtube: https://www.youtube.com/nderim_ademi

مصدر الترجمة:
التعليقات