Текстове на песни на 113

Текстове на песниПреводиЗаявки
CélébrationФренскиАнглийски
On Sait L'faireФренскиАнглийски
Partir loinФренски
113 degrés
Английски
Tonton du BledФренски
Les Princes de la ville
Английски #1 #2
Коментари