Advertisements

Текстове на песни на Desmod

Текстове на песниПреводиЗаявки
100 rokov samotyСловашкиvideoАнглийски
Aby bolo jasnéСловашкиvideoАнглийски
Полски
Adrenalín stúpaСловашкиvideoАнглийски #1 #2
Сръбски
Chcem sa hádaťСловашкиvideoАнглийски
ChýbanieСловашкиvideo
Molekuly zvuku
Английски
Чешки
Čierna dieraСловашкиАнглийски
Čierna skrinkaСловашкиvideo
Molekuly zvuku
Полски
Dobrý nápadСловашкиvideoАнглийски
Homo sapiensСловашкиvideoАнглийски
InzerátСловашкиАнглийски
Kým si blízkoСловашкиАнглийски
KyvadloСловашкиvideoАнглийски
Сръбски
LavínyСловашкиvideoАнглийски
MájСловашкиvideoАнглийски
Možno mi odpustíšСловашкиАнглийски
Полски
Na tebe závislýСловашкиvideoАнглийски
NenávidímСловашкиvideoАнглийски
Сръбски
NesmrteľníСловашкиvideoАнглийски
Nevrav mi aký somСловашкиvideo
Molekuly zvuku
Немски
Полски
NezmyslyСловашкиvideoАнглийски
Niekto ti to povie skôr než jaСловашкиАнглийски
Полски
Словенски
Ona a onСловашкиvideoАнглийски
Pár dníСловашкиvideoУкраински
Унгарски
PoslednáСловашкиvideoАнглийски
Полски
Словенски
Posledná minútaСловашкиvideoАнглийски
Полски
Prvé miestoСловашкиvideoАнглийски
SpočítajСловашкиvideoАнглийски
Správny textСловашкиvideo
Molekuly zvuku
Полски
To nie je možnéСловашкиvideoАнглийски
Uhol pohľaduСловашкиvideoАнглийски
V dolináchСловашкиvideoАнглийски
Vitajte na konci svetaСловашкиvideoАнглийски
VodopádСловашкиvideoАнглийски
Vyrobená pre mňaСловашкиАнглийски
Украински
Za tebouСловашкиАнглийски #1 #2
Zhorí všetko čo mámСловашкиvideo
Uhol pohľadu
Английски #1 #2
Украински
Френски
Zober ma domovСловашкиАнглийски
Zostane tichoСловашкиАнглийски
Desmod - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Zuzana Smatanová - Pár dníСловашкиvideoАнглийски
Руски
Коментари