Vesa Luma - Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer (превод на Английски)

Албански

Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer

Tri ditë kam në dhomën time t'zbraztë
E dy ditë prej se ke shku
Veq një ditë kam mbet pa qajtë
E të nesërmen t'kam kërku
Një javë bëhet pa dashuri t'rrejshme
Një ditë shfaqesh e prapë s'je k'tu
Një orë mall është dhimbje skajshme
Sa një mijë vjet ty me t'besu shtat dit t'javës flasin mirë për ty
E gjashtë të tjera veq për tradhëti
Pesë netë të gjata sa pesëqind
E katër tjera sa një mijë
Dhjetë orë rruge i kam ba me t'pa
Nëntë të tjera me t'përqafu
Ku ta dija unë e shkreta
Që ty s'kam me tu kujtuu
 
Refren:
Ditën natën thërras me emer
Malli m'vret veq kur mendoj
Dhe për mu do t'kete një zemër
Që do të dijë të mos m'lëndojë
 
Подравни параграфите
превод на Английски

There will be a heart/sweetheart for me too

it has been three days i have been in my empty room
and two days, that you had left
only one of these days i haven't cried
and the next day, i have searched for you
it has been a week i have been without this lie of a love
one day you show up, the next you're not here
an hour of longing, is like extreme pain
as if i believed you for a thousand years, seven days of the week speak well of you
and the six others speak of betrayal
five long night, feel like five hundred
and four others like a thousand
i have traveled ten hours, just to see you
nine others to hug you
poor me, how was i to know
that i wouldn't mention you again
 
Refren:
day and night, i call your name
the longing kills me but only when i think of you
and there will also be one heart for me too
that will know not to hurt me
 
Пуснато от Balkaneuro в Пет, 01/01/2010 - 00:00
See also
Коментари