Toše Proeski - Tvoite bakneži na moite beli košuli (Твоите бакнежи на моите бели кошули)

Македонски

Tvoite bakneži na moite beli košuli (Твоите бакнежи на моите бели кошули)

Прости ми што те навредив
со ништо веќе не би погрешил
Моите зборови заборави ги
ко да не ни биле кажани
 
Бакни ме и прегрни ме
ја признав веќе душо вината
Дај не мачи ме ајде прозбори
Во нас верува судбината
 
(рефрен)
Твоите бакнежи на моите бели кошули
Цела ноќ ми будат спомени
Две недели разделени и осамени
Зар некој може да те замени?
 
Снегови стојат меѓу нас
со бакнеж можеш да ги растопиш
Срце сонува и ќе направи мост
од твоите нежни прегратки
 
Пуснато от tanjaz9 в Пон, 01/12/2008 - 16:08
Последно редактирано от Natoska на Нед, 15/09/2013 - 15:44
Благодаря!

 

Коментари