Advertisements

Текстове на песни на Alexis Y Fido

Alexis Y Fido
Текстове на песниПреводиЗаявки
5 letrasИспанскиАнглийски
A que no me durasИспанскиАнглийски
A ti te encantaИспанскиАнглийски
AlocateИспанскиvideoАнглийски
bartenderИспанскиАнглийски
CamuflajeИспанскиvideo
Perreología (2011)
Английски
Camuflaje (Official Remix)Испанскиvideo
Como el primer besoИспански
Perreología
Английски #1 #2
Немски
Румънски
contestame el telefonoИспанскиvideoАнглийски #1 #2
Малайски
Сръбски
Deja VerИспанскиАнглийски
Donde Estes LlegareИспанскиvideoАнглийски
Сръбски
Руски
EnergiaИспанскиvideo
Perreologia, 2011
Английски
Индонезийски
Сръбски
Eso ehhИспанскиАнглийски
gatubelaИспански
IlogicoИспанскиАнглийски
ImaginateИспанскиvideoАнглийски
la camaИспанскиАнглийски
Lento Lento LentoИспанскиАнглийски
Mala Conducta (Remix)ИспанскиАнглийски
Me gustas tuИспанскиvideo
CD Single
Английски
No Debe TocarteИспанскиАнглийски #1 #2
Немски
Ojos Que No VenИспанскиАнглийски #1 #2 #3
Rompe la cinturaИспанскиvideoАнглийски
Италиански
Santa de mi DevociónИспанскиАнглийски
Si te faltaraИспанскиИталиански
SobrenaturalИспанскиАнглийски
Soy igual que tuИспанскиvideo
Sobrenatural
Английски
SUBETEИспанскиАнглийски
SuperhéroesИспанскиvideo
Down to Earth (2009)
Английски
Te conozcoИспанскиАнглийски
Tocale bocinaИспанскиvideoАнглийски
Una en un MillónИспанскиvideoАнглийски
Италиански
Сръбски
We Belong TogetherИспански
Sobrenatural
Английски
Alexis Y Fido - текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Carlos Baute - Amor & dolorИспанскиvideo
De amor y dolor
Английски #1 #2
Немски
Полски
Словашки
Френски
Maite Perroni - Como yo te quieroИспанскиvideoАнглийски
Руски
Хърватски #1 #2
Luny Tunes - Mayor Que Yo (Luny Tunes Remix #1)Испанскиvideo
Mayor Que Yo Remixes
Английски
Португалски
Френски
Maluma - Una aventuraИспанскиvideo
Pretty Boy, Dirty Boy
Английски
Румънски
Украински
Хърватски
Коментари