Текстове на песни на Amália Rodrigues

Текстове на песниПреводиЗаявки
"Aïe ! Mourir pour toi"френски
A Casa da Mariquinhasпортугалскианглийски
испански
италиански
немски
нидерландски
полски
A Chave da Minha Portaпортугалскианглийски
испански
немски
сръбски
хинди
A Janela do Meu Peitoпортугалскианглийски
гръцки
испански
италиански
A Júlia Floristaпортугалски
Fados 67 (1967)
английски #1 #2
испански
италиански
каталунски
немски
полски
румънски
сръбски
френски #1 #2
A Minha Canção É Saudadeпортугалскианглийски
италиански
A Minha Terra É Vianaпортугалски
Cantigas numa Lingua Antiga
английски
A Mulher Que Já Foi Tuaпортугалскианглийски
босненски
гръцки
немски
френски
хинди
A Tendinhaпортугалскианглийски
немски
нидерландски
сръбски
Abana a Casacaпортугалски
Folclore à Guitarra e à Viola
английски
румънски
Abandonoпортугалскианглийски #1 #2 #3
гръцки
немски
словенски
хинди
Abrilпортугалскианглийски
немски
Acho Inúteis as Palavrasпортугалскианглийски
гръцки
немски
нидерландски
Água e Melпортугалскианглийски
немски
френски
Ai as Gentes, Ai a Vidaпортугалски
Lagrima
английски
немски
Ai Chico Chicoпортугалскианглийски
немски
Ai esta Pena de Mimпортугалскианглийски #1 #2
испански
италиански
немски
нидерландски
хинди
Ai minha doce loucuraпортугалски
Lagrima
английски
Ai, Mariaпортугалскинемски
Ai, Mourariaпортугалски
Ai Mouraria
английски
гръцки
немски
нидерландски
румънски
сръбски
Alamaresпортугалскианглийски
италиански
Alfamaпортугалскианглийски
иврит
испански #1 #2
италиански #1 #2
каталунски
немски
нидерландски
полски
румънски
руски
сръбски
френски
японски
Algemasпортугалски
Busto(1962)
английски
италиански
нидерландски
Alma Minha Gentilпортугалскианглийски
словенски
хинди
Amantes Separadosпортугалскианглийски
немски
словенски
хинди
Amêndoa Amargaпортугалски
CD Single
английски
полски
Amor de Mel, Amor de Felпортугалскианглийски #1 #2
нидерландски
румънски
Amor Sem Casaпортугалскианглийски
Anda o Sol na Minha Ruaпортугалски
Ai, Mouraria
английски #1 #2
немски
румънски
френски
Andorinhaпортугалскианглийски
босненски
италиански
френски
Anjo Inútilпортугалскианглийски
Aquela Ruaпортугалскианглийски
немски
Aranjuez, mon amourфренски
Aranjuez, Mon Amour (1967)
испански
немски
руски
As águiasпортугалскианглийски
As Mãos que Tragoпортугалски
Com que Voz, 1968
английски
испански
каталунски
немски
френски
As meninas da Terceiraпортугалскианглийски
италиански
As Penasпортугалски
Reine du Fado
английски
немски
As rosas do meu caminhoпортугалскианглийски
Asa do ventoпортугалски
Lagrima
английски
хинди
Asas Fechadasпортугалскианглийски
Assim nasceu este fadoпортугалскианглийски
немски
френски
Avé Maria Fadistaпортугалски
Fado Lisboeta
английски
немски
румънски
Aves agoirentasпортугалскианглийски
италиански
немски
хинди
Barco Negroпортугалски
CD Single
английски #1 #2 #3
арабски
испански
италиански
немски
нидерландски
полски
румънски
руски
словенски
сръбски
френски
хинди
Barro Divinoпортугалскианглийски
хинди
Boa Novaпортугалскианглийски
немски
румънски
хинди
Cabeça-de-Ventoпортугалскианглийски
немски
хинди
Cais de Outroraпортугалскианглийски
румънски
словенски
Calungaпортугалскианглийски
немски
румънски
френски
Caminhos de Deusпортугалскианглийски
Campinos do Ribatejoпортугалскисръбски
Cansaço португалскианглийски
гръцки
испански
италиански #1 #2
немски
нидерландски
румънски #1 #2
руски
френски
хинди
хърватски
Cantei o Fadoпортугалскианглийски
румънски
хинди
Cantiga da Boa Genteпортугалскианглийски
румънски
Cantiga de Amigoпортугалскианглийски
румънски
сръбски
френски
хинди
Canzone per teиталианскианглийски
руски
словенски
френски
Carmencitaпортугалски
Reine du Fado
английски
немски
румънски
сръбски
турски
Ceu Da Minha Ruaпортугалскисръбски
Cheira Bem, Cheira A Lisboaпортугалски
Cheira A Lisboa
английски #1 #2
нидерландски
полски
румънски
Chora Mariquinhas, choraпортугалски
Obsessao
английски
Coimbra (Abril em Portugal)португалски
Tudo Isto É Fado
английски #1 #2 #3
испански #1 #2
нидерландски
румънски
руски
японски
Coimbra (versão em italiano)италиански
Amalia in Italia (1975)
Com que voz...португалскианглийски #1 #2
испански
италиански
каталунски
нидерландски
румънски
френски
хърватски
Confessoпортугалскианглийски
босненски
каталунски
немски
румънски
словенски
хинди
Conta Erradaпортугалскианглийски #1 #2
италиански
немски
Corria atrás das cantigas (Fado Mouraria)португалски
Reine du Fado
английски
румънски
хинди
Cuidado Coraçãoпортугалскианглийски
Cuidei que Tinha Morridoпортугалски
Com Que Voz
английски
полски
Dá-me o Braçoпортугалскианглийски
румънски
Dá-me o braço, anda dai!португалски
No Café Luso
английски
сръбски
Da-me Um Beijoпортугалскианглийски
румънски
Disse Mal de Tiпортугалскианглийски
румънски
Disse-te Adeus e Morriпортугалски
Coimbra (2006)
английски
немски
румънски
френски
Duas Luzesпортугалски
Reine du Fado
английски
испански
немски
румънски
френски
Dura Memóriaпортугалскианглийски
É da torre mais altaпортугалскианглийски
El Toro Y La Lunaиспанскианглийски
румънски
френски
Entregaпортугалски
Obsessão
английски
италиански
Entrei na Vida a Cantarпортугалскианглийски
немски
румънски
Erros Meusпортугалскианглийски
румънски
Espelho Quebradoпортугалскианглийски
румънски
Esquina do Pecadoпортугалскианглийски
румънски
Estranha Forma de Vidaпортугалскианглийски #1 #2 #3
арабски
иврит
испански
италиански
каталунски
немски #1 #2
нидерландски
полски
румънски
словенски
сръбски
турски
френски
хърватски
Eu disse Adeus à Casinhaпортугалскианглийски
румънски
Eu queria cantar-te um fadoпортугалскианглийски
каталунски
румънски
Fadinho da Tia Maria Bentaпортугалски
Folclore à guitarra e à viola
английски
немски
румънски
Fadinho serranoпортугалски
Fadista Loucoпортугалскианглийски
румънски
Fado Alfacinhaпортугалскианглийски
немски
Fado Amáliaпортугалскианглийски
немски
румънски
Fado Corridoпортугалски
Fado da Adiçaпортугалскианглийски
немски
Fado da Bicaпортугалскианглийски
италиански
румънски
сръбски
Fado da Saudadeпортугалскианглийски
румънски
Fado das Tamanquinhasпортугалскианглийски
немски
румънски
Fado do ciumeпортугалски
Reine du Fado
английски #1 #2
немски
нидерландски
румънски
Fado dos caracóisпортугалскианглийски
испански
румънски
Fado dos Fadosпортугалскианглийски
румънски
Fado Eugénia Cãmara португалскианглийски #1 #2
италиански
румънски
Fado Finalпортугалскианглийски
румънски
словенски
Fado Lisboetaпортугалскианглийски
немски
Fado Malhoaпортугалскианглийски
италиански
румънски
Fado Marujoпортугалскианглийски
немски
сръбски
Fado Meuпортугалски
Amalia
английски
румънски
Fado Nocturnoпортугалскианглийски #1 #2
румънски
Fado Portuguêsпортугалскианглийски
босненски
иврит
италиански
немски
нидерландски
румънски
словенски
турски
хърватски
Fallaste Corazónиспанскианглийски
румънски
словенски
хинди
Faz hoje um anoпортугалскианглийски
Faz-me penaпортугалскифренски
Flor de luaпортугалски
Lagrima
английски
Flor do Verde Pinhoпортугалскианглийски
румънски
Flores do verde pinhoпортугалски
Obsessão
английски
италиански
Foi Deusпортугалски
The Best of
английски
нидерландски
румънски
Foi ontemпортугалскианглийски
румънски
японски
Fria Claridadeпортугалскианглийски #1 #2
немски
нидерландски
румънски
френски
Gaivotaпортугалскианглийски #1 #2 #3
гръцки
иврит
каталунски
нидерландски
полски #1 #2
румънски
руски
словенски
хърватски
Gondarémпортугалски
Cantigas Numa Lingua Antiga
английски
Gorrioncilloиспанскианглийски
румънски
руски
Gostava de Ser Quem Eraпортугалскианглийски
румънски
руски
Gritoпортугалскианглийски
румънски
словенски
хърватски
Guitarra Tristeпортугалскииталиански
нидерландски
полски
френски
Há festa na Mourariaпортугалскианглийски
испански
немски
Havemos de ir a Vianaпортугалскианглийски
полски
румънски
сръбски
Hortelã Mouríscaпортугалскианглийски
полски
румънски
I Can't Begin to Tell Youанглийски
Amália Na Broadway (1984)
Il cuore rosso di Mariaиталиански
Amalia in Italia
английски
Inch'Allahфренски
Fados 67
английски
Interior tristeпортугалскианглийски
Jobпортугалскианглийски
италиански
румънски
френски
L'important c'est la roseфренскианглийски
La Casa in Via Del Campoиталиански
La Casa in Via Del Campo
английски
La maison sur le portфренскианглийски #1 #2
испански
румънски
Lá porque tens cinco pedrasпортугалскианглийски
италиански
немски
румънски
сръбски
френски
La tarantellaнеаполитанскианглийски
италиански
френски
Lá vai Lisboaпортугалскианглийски
румънски
сръбски
La vie en roseфренски
La Zarzamoraиспански
Lagoпортугалскианглийски
немски
румънски
Lágrimaпортугалскианглийски #1 #2
арабски
босненски
румънски
словенски
Lavadeiras de Caneçasпортугалски
Lavava no rio, lavavaпортугалскианглийски
италиански
немски
румънски
хинди
японски
Libertaçãoпортугалскианглийски
румънски
Limão de amargura (Meu amor, meu amor)португалски
Com que Voz (1968)
английски #1 #2 #3
испански #1 #2
италиански
каталунски
немски #1 #2
румънски
френски #1 #2
шведски
Lisboa Antiguaпортугалскиалбански
английски
италиански
нидерландски
румънски
френски
Lisboa Gaiataпортугалскианглийски #1 #2
италиански
Lisboa, Não Sejas Francesaпортугалскианглийски
испански
италиански #1 #2
каталунски
румънски
словенски
сръбски
френски
Longe Daquiпортугалскианглийски
румънски
Lua, Luarпортугалски
Madrugada de Alfamaпортугалскианглийски
италиански
румънски
японски
Mal Aventuradoпортугалскианглийски
румънски
Maldiçãoпортугалски
Maldição
английски #1 #2 #3 #4
испански
италиански
нидерландски
полски
румънски
руски
словенски
хинди
хърватски
Malhão De São Simãoпортугалски
Folclore à guitarra e à viola
английски
румънски
Marcha da Mourariaпортугалски
La Reine du Fado
английски
Marcha do centenárioпортугалскианглийски
италиански
румънски
Maremma amaraиталиански
A una terra che amo (1973)
английски
испански
френски
Maria da Cruzпортугалски
Reine du Fado
английски
нидерландски
румънски
френски
Maria Lisboaпортугалскианглийски
италиански
румънски
турски
Maria Papoilaпортугалски
Cd single
английски
италиански
Medoпортугалскианглийски #1 #2
гръцки
испански
италиански
полски
румънски
словенски
френски
хърватски
Menina Lisboaпортугалскианглийски
Meu Amigo está longeпортугалскианглийски
немски
Meu amor é marinheiroпортугалскианглийски
френски
Mi carroиспански
Minha Boca Não se Atreveпортугалскианглийски
румънски
хинди
Mio Amor Mio Amorиталиански
Amalia in Italia
руски
Morrinhaпортугалскианглийски
румънски
Não Digas Mal Deleпортугалскианглийски
италиански
румънски
Não é Desgraça Ser Pobreпортугалскианглийски #1 #2
гръцки
италиански
немски
полски
румънски
френски
хинди
Não Quero Amarпортугалскианглийски
румънски
Não Sei Porque te Foste Emboraпортугалскианглийски
немски
полски
румънски
Não Sei Quem ésпортугалскианглийски
Naufrágioпортугалски
Com que voz
английски
румънски
словенски
Nem às paredes confessoпортугалскианглийски #1 #2 #3
испански
немски
нидерландски
полски
румънски
сръбски #1 #2
френски
хинди
Noite de Santo Antônioпортугалскианглийски
румънски
сръбски
Nome De Ruaпортугалскианглийски
румънски
Nostalgia (É noite na Mouraria)португалскиполски
Ó ai ó lindaпортугалски
Obsessao
английски
O COCHICHOпортугалскианглийски
румънски
сръбски
O fado chora-se bemпортугалски
Lagrima
английски
O Fado de Cada Umпортугалскианглийски
румънски
O Fado Veio a Parisпортугалскианглийски
O Malmequer pequeninoпортугалскианглийски
хинди
O meu é teuпортугалскианглийски
O Meu Primeiro Amorпортугалскианглийски
румънски
хърватски
O Namorico Da Ritaпортугалскианглийски
немски
румънски
сръбски
Ó Pinheiro Meu Irmãoпортугалски
Gostava de ser quem era
сръбски
O rapaz da camisola verdeпортугалскианглийски
румънски
O timpanasпортугалски
Ai, Mouraria
английски
румънски
Obsessãoпортугалскианглийски
румънски
Oh Careca, Tira a Boinaпортугалскианглийски
Oiça lá ó senhor vinhoпортугалски
Tudo Isto É Fado
английски
румънски
Ojos Verdesиспанскианглийски
хинди
Olha a ribeirinhaпортугалски
Lagrima
английски
Olhos fechadosпортугалскианглийски
румънски
Os meus olhos são dois círiosпортугалски
Melhor de Amália, 2007
английски
испански
френски
Padre Zéпортугалски
Partindo-seпортугалскианглийски
румънски
Passei por vocêпортугалски
A dama do fado
английски #1 #2
румънски
Perdigão Perdeu a Penaпортугалски
Perseguiçãoпортугалски
A dama do fado
английски #1 #2
немски
румънски
Povo que lavas no rioпортугалскианглийски #1 #2
испански
италиански
немски
нидерландски
румънски
френски
Preceпортугалскианглийски
румънски
словенски
френски
хинди
Primaveraпортугалски
The Queen of Fado; Fado Antologia
английски #1 #2
гръцки
италиански
полски #1 #2
румънски
словенски
сръбски
хинди
Procuraпортугалскианглийски
румънски
Quando os outros te batem, beijo-te euпортугалскианглийски
румънски
Quando se gosta de Alguémпортугалскианглийски
италиански
румънски
Que Deus Me Perdoeпортугалскианглийски #1 #2 #3 #4
гръцки
испански
немски
нидерландски
персийски
полски #1 #2
румънски
сръбски
Que fazes ai Lisboaпортугалски
Lagrima
английски
словенски
френски
Raizesпортугалскианглийски
румънски
Rasga o passadoпортугалскианглийски
Romanceпортугалскианглийски
румънски
словенски
Rondel do Alentejoпортугалски
Obsessao
английски
Rua do Capelãoпортугалскианглийски
Sabe-se láпортугалскианглийски #1 #2
немски
румънски
хинди
Sardinheirasпортугалски
A dama do fado
английски
нидерландски
румънски
Saudade de ti (Só à noitinha)португалски
Fados, poemas e flores
английски
немски
румънски
Se Deixas de Ser Quem Ésпортугалскианглийски
Sei Finalmenteпортугалски
Reine du Fado
английски
румънски
хинди
Sem Razãoпортугалскианглийски
гръцки
румънски
словенски
хинди
Sete anos do pastorпортугалски
Obsessao
английски
Si, Si, Siиспански
Só a noitinhaпортугалскианглийски #1 #2
Solidãoпортугалскианглийски #1 #2
иврит
немски
нидерландски
полски
румънски
руски
френски
Sombraпортугалскианглийски #1 #2
италиански
Sou filha das ervasпортугалски
Lagrima
английски
Taniиспански
Coimbra
сръбски
Tentaçãoпортугалскианглийски
хинди
The nearness of youанглийски
Amália Na Broadway (1984)
Tiro liro liroпортугалскианглийски
испански
немски
румънски
Tive um coração perdi-oпортугалски
Gostava De Ser Quem Era
английски
италиански
румънски
хинди
Trago fado nos sentidosпортугалскианглийски
босненски
италиански
немски
нидерландски
словенски
френски
хърватски
Triste Sinaпортугалскианглийски
арабски
испански
румънски
словенски
сръбски
хинди
Troca de olharesпортугалски
Reine du Fado
английски
немски
румънски
Tudo isso é fadoпортугалскианглийски #1 #2 #3
испански #1 #2
полски
румънски
руски
словенски
сръбски
френски
шведски
Uma Casa Portuguesaпортугалскианглийски #1 #2
иврит
испански
италиански
немски
нидерландски
полски
румънски
руски #1 #2
сръбски
френски
хинди
датски
Vagamundoпортугалскианглийски
испански
италиански
хинди
Verde pino, verde mastroпортугалскианглийски
Vi o Menino Jesusпортугалски
Vi o Menino Jesus (1981)
английски
Vida Enganadaпортугалскианглийски
немски
румънски
Vieste depoisпортугалски
Amalia Secreta
английски
румънски
Vitti na crozzaсицилианскианглийски
руски
Viuvinhaпортугалски
Zanguei-me com meu amorпортугалскианглийски
италиански
немски
румънски
Amália Rodrigues е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Katia Guerreiro - A Janela do Meu Peitoпортугалски
Até ao Fim (2014)
полски
френски
Marco Rodrigues - Acho Inúteis as Palavrasпортугалски
Fados da tristeza alegre (2006)
английски #1 #2 #3
испански
каталунски
немски
френски
Cristina Branco - Água e melпортугалски
Idealist (2014) CD1 Fado Live (2006)
английски
испански
италиански
каталунски
немски
полски
френски
Mariza - Ai Esta Pena de Mim португалски
Fado Tradicional
английски
испански
немски #1 #2
нидерландски
окситански
полски
френски
Maja Milinković - Ai, Mariaпортугалски
Fado é sorte
английски
босненски
испански
италиански
немски
сръбски
Charles Aznavour - Aïe, mourir pour toiфренскианглийски #1 #2
гръцки
китайски
Mariza - Alfamaпортугалски
Terra (2008)
английски
испански
китайски
немски
нидерландски
полски
румънски
френски
Maja Milinković - Alfamaпортугалски
Fado meu
английски
босненски
испански
италиански
немски
Katia Guerreiro - Algemasпортугалски
Fado Maior
нидерландски
полски
Sandie Shaw - Aranjuez mon amourфренскируски
Eugenio Finardi - Ave Maria fadistaиталиански, португалски
Il silenzio & lo spirito (2003)
Portuguese Folk - Bailinho da Madeiraпортугалскианглийски
Portuguese Folk - Balada do sinoпортугалскианглийски
Mariza - Barco Negroпортугалски
Fado em mim
английски
иврит
испански
италиански
немски #1 #2
нидерландски
окситански
полски
румънски
френски
Maja Milinković - Barco Negroпортугалски
Fado meu
английски
испански
немски
френски
Lara Li - Barco Negroпортугалски
Quimera (1988)
английски
Aviva Semadar - Barco negroпортугалски
Dulce Pontes - Canção do marпортугалски
Lágrimas (1993)
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6
арабски
босненски
български
галисийски
гръцки
испански
италиански
каталунски
немски #1 #2
нидерландски
окситански
персийски
полски
румънски
руски #1 #2
словашки
сръбски
турски
унгарски
френски #1 #2
японски
Salomé - Cançó per a tu (Canzone per te)каталунски
El clar país (1968)
английски
италиански
полски
френски
Cristina Branco - Cansaçoпортугалски
Idealist (2014) CD1 Fado Live (2006)
английски
испански
немски
нидерландски
руски
френски
Ana Moura - Cansaçoпортугалскианглийски
италиански
немски
нидерландски
полски
руски
френски
Sergio Endrigo - Canzone per teиталианскианглийски #1 #2
венециански
гръцки
иврит
полски
румънски #1 #2
руски
турски
унгарски
френски
хърватски
Mina - Canzone per teиталиански
I discorsi (1969)
Margarida Guerreiro - Cheira Lisboaпортугалскинидерландски
полски
Alberto Ribeiro - Coimbraпортугалски
Fado - Sempre! Ontem, Hoje E Amanhã
английски
иврит
нидерландски
руски
френски
Mariana Oliveira - Coimbraпортугалскиполски
Cuca Roseta - Com que vozпортугалски
Amália por Cuca Roseta (2020)
английски
Maja Milinković - Com que vozпортугалски
Fado meu
испански
Maria del Mar Bonet - Cor perdut (Tive um coração, perdi-o)каталунски
Anells d'aigua (1985)
английски
испански #1 #2
немски
френски
Tonicha - Coradinhasпортугалски
Folclore de Portugal (1970)
английски
Cristina Branco - Disse-te adeus e morriпортугалски
Idealist (2014) Corpo Iluminado (2001)
английски
италиански
немски
руски
френски
Marifé de Triana - Dolores la peteneraиспанскианглийски
Portuguese Folk - Dom Solidomпортугалскианглийски
Mariza - É ou não éпортугалскииспански
Carminho - Espelho Quebradoпортугалски
Fado
английски
испански
италиански
френски
Mísia (Portugal) - Espelho quebradoпортугалски
Para Amália (2015)
английски
Dulce Pontes - Estranha forma de vidaпортугалски
Lágrimas (1993)
английски
немски
Mariza - Estranha forma de vidaпортугалски
Fado em mim CD 2
английски
испански
немски
нидерландски
полски
румънски
френски
Maja Milinković - Estranha forma de vidaпортугалски
Fado meu
босненски
италиански
Cuca Roseta - Estranha forma de vidaпортугалски
Amália por Cuca Roseta (2020)
английски
Sílvia Pérez Cruz - Estranha forma de vidaпортугалскианглийски
испански
каталунски
френски
Maria Ana Bobone - Fadinho Serranoпортугалскианглийски
румънски
сръбски #1 #2
Dulce Pontes - Fadinho serranoпортугалски
Momentos (2010)
английски
Cuca Roseta - Fadista loucoпортугалски
Amália por Cuca Roseta (2020)
английски
Romana (Portugal) - Foi Deusпортугалски
Primeiro (2015)
английски
Maja Milinković - Foi Deusпортугалскианглийски
Cristina Branco - Fria claridadeпортугалски
Idealist (2014) CD1 Fado
английски
немски
френски
Dulce Pontes - Gaivotaпортугалски
Caminhos (1996)
английски #1 #2
италиански
нидерландски
френски
Iris (Portugal) - Gaivotaпортугалски
A2 Sul (2003)
английски
Maja Milinković - Gaivotaпортугалски
Dulce Pontes - Grândola, vila morenaпортугалски
Peregrinação (2017)
английски
немски
António Zambujo - Guitarra Tristeпортугалски
Fado - Sempre! Ontem, Hoje E Amanhã
английски
испански
Katia Guerreiro - Guitarra Tristeпортугалски
Fado Maior
нидерландски
Mariza - Há festa na Mourariaпортугалски
Fado em mim
английски #1 #2
испански
немски
полски
френски
Dulce Pontes - Há festa na Mourariaпортугалски
O coração tem três portas (2006)
английски
гръцки
испански
немски
Katia Guerreiro - Há festa na Mourariaпортугалски
Os Fados Do Fado
английски
испански
немски
Maja Milinković - Há festa na Mourariaпортугалски
Fado meu
немски
Maruja Lozano - La luna y el Toroиспански
Gianni Pettenati - La tramontanaиталианскианглийски
Ana Maria Alves - Lá vai Lisboaпортугалскиполски
Maja Milinković - Lágrimaпортугалски
Fado é sorte
английски
босненски
испански
италиански
френски
Dulce Pontes - Lágrimaпортугалски
Lágrimas (1993)
английски
гръцки
иврит
испански
италиански
нидерландски
румънски
сръбски
френски
Maja Milinković - Lavava no rio, lavavaпортугалскинемски
Maja Milinković - Lisboa não sejas francesaпортугалски
Dulce Pontes - Mãe Pretaпортугалски
Caminhos (1996)
английски
испански
италиански
каталунски
Silvana Peres - Mãe pretaпортугалски
Fado no pé
полски
Romana (Portugal) - Mãe Pretaпортугалски
Primeiro (2015)
английски
Gisela João - Maldiçãoпортугалски
Gisela João
Portuguese Folk - Malhão de São Simãoпортугалскианглийски
Cuca Roseta - Marcha da Mourariaпортугалски
Amália por Cuca Roseta (2020)
английски
Cuca Roseta - Marcha do Centenárioпортугалски
Amália por Cuca Roseta (2020)
английски
Carlos Cano - María la portuguesaиспанскианглийски #1 #2
италиански
румънски
сръбски
турски
френски
шведски
Nazaret Compaz - María la portuguesaиспанскианглийски
Maja Milinković - Maria Lisboaпортугалски
Fado meu
Cristina Branco - Maria Lisboaпортугалски
Idealist (2014) CD1 Fado ; Live (2006)
английски
румънски
френски
Mariza - Medoпортугалски
Transparente
английски
испански
италиански
каталунски
немски
полски
румънски
френски
шведски
Elina Duni - Meu Amorпортугалскианглийски
Cristina Branco - Meu amor é marinheiroпортугалски
Idealist (2014) CD1 Fado ; Live (2006)
английски
френски
Cristina Branco - Meu amor meu amorпортугалски
Sensus
английски #1 #2
български
немски
полски
руски
френски #1 #2
Portuguese Folk - Meu lírio roxo do campoпортугалскианглийски
Cristina Branco - Não é desgraça ser pobreпортугалски
Idealist (2014) Não há só tangos em Paris (2011)
английски
немски
френски
Teresinha Landeiro - Noite de Santo Antónioпортугалски
Namoro (2018)
полски
Dulce Pontes - Novo fado da Severaпортугалски
Lágrimas (1993)
английски
руски
Micaela (Portugal) - Ó comadre Maria Benta (Fadinho da Tia Maria Benta)португалски
20 anos (2012)
английски
Maja Milinković - Ó Joaquinaпортугалски
Portuguese Folk - Ó malhãoпортугалскианглийски
Maja Milinković - O Sr. Extraterrestreпортугалски
Fado é sorte
английски
Portuguese Folk - Oliveira da serraпортугалскианглийски
немски
Cristina Branco - Os teus olhos são dois círiosпортугалски
Idealist (2014) CD1 Fado / Live (2006)
английски
френски
Dulce Pontes - Povo que lavas no rioпортугалски
Lágrimas (1993)
английски
немски
Maja Milinković - Primaveraпортугалски
Fado meu
босненски
Portuguese Folk - Quando eu era pequenina (Canção da Beira Baixa)португалскианглийски
руски
Mariza - Que Deus me perdoeпортугалски
Fado em mim
английски
испански
немски
нидерландски
полски
румънски #1 #2
сръбски
френски
Maja Milinković - Que Deus me perdoeпортугалски
Fado meu
немски
Marco Rodrigues - Rosinha dos Limõesпортугалски
Fados do fado (2015)
английски
френски
Cuca Roseta - Saudades do Brasil em Portugalпортугалски
Cuca Roseta (2011)
английски
персийски
Conjunto António Mafra - Sopas de Vinhoпортугалски
Willy Alberti - Taniиспански
Sarah Vaughan - The Nearness of Youанглийски
Sons da terra - Tia Anica de Louléпортугалски
Festas e romarias (2016)
английски
Portuguese Folk - Tiro liroпортугалскианглийски
италиански
немски
Mísia (Portugal) - Tive um coração, perdi-oпортугалски
Para Amália (2015)
английски
Portuguese Folk - Todos me queremпортугалски
É por ti (2017)
английски
Maja Milinković - Trago fado nos sentidosпортугалскибосненски
италиански
хърватски
Cuca Roseta - Triste sinaпортугалски
Luz (2017)
английски
италиански
Maja Milinković - Tudo isto é fadoпортугалскибосненски
италиански
хърватски
Maja Milinković - Uma casa portuguesaпортугалски
Fado é sorte
английски
немски
Cuca Roseta - Vagamundoпортугалски
Amália por Cuca Roseta (2020)
английски
Dulce Pontes - Verde pino, verde mastroпортугалски
Momentos (2010)
английски
Dulce Pontes - Zanguei-me com o meu amorпортугалски
Lágrimas (1993)
английски
немски
Свързано с(ъс) Amália RodriguesОписание
Celeste RodriguesИзпълнителCeleste Rodrigues was Amália Rodrigues' sister.
Коментари
Read about music throughout history