Реклама

Текстове на песни на Anavitoria

Текстове на песниПреводиЗаявки
Agora eu quero irпортугалскиvideo
Anavitória (2016)
английски
италиански
френски
Ai, Amorпортугалскиvideo
O Tempo É Agora
английски #1 #2
Barquinho de Papelпортугалскиvideoанглийски #1 #2
Calendárioпортугалскиvideo
O Tempo É Agora
английски
Canção de Hotelпортугалскиvideo
O Tempo é Agora
английски
Cecíliaпортугалскиvideo
O Tempo É Agora
английски #1 #2
Chamego meuпортугалскиvideo
Anavitória (2016)
английски
френски
Clareiamôпортугалскиvideo
Anavitória Canta Para Foliões De Bloco, Foliões De Avenida E Não Foliões Também (EP)
английски
Cor de Marteпортугалскиvideoанглийски
френски
Dengoпортугалскиvideo
Anavitória
английски
Ficaпортугалскиvideoанглийски #1 #2
италиански
френски #1 #2
Nósпортугалскиvideoанглийски
френски #1 #2
O Tempo É Agoraпортугалскиvideo
O Tempo É Agora
английски
Outróriaпортугалскиvideo
O Tempo É Agora
английски
Perdoaпортугалскиvideoиспански
Porque Eu Te Amoпортугалскиvideo
O Tempo É Agora
английски
испански
Pretaпортугалски
O Tempo É Agora
английски
Pupilaпортугалскиvideoиспански
Se Tudo Acabaпортугалскиvideo
O Tempo É Agora
английски
Singularпортугалскиvideoанглийски
испански
френски
Talvez a Deusпортугалскиvideo
Anavitória
английски
Tocando em frenteпортугалскиvideoфренски
Trevo (Tu)португалскиvideo
Anavitória (2016)
английски
руски
френски
Tuaпортугалскиvideo
Anavitória
английски
Um Dia Após o Outroпортугалскиvideoфренски
Vem Meu Amorпортугалскиvideo
Anavitória Canta Para Foliões De Bloco, Foliões De Avenida E Não Foliões Também (EP)
английски
Anavitoria текстове на песни, в които е гостуващ изпълнителПреводи
Sandy (Brazil) - Pra Me Refazerпортугалскиvideoанглийски
Anavitoria е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Paula Fernandes - Tocando em frenteпортугалскиvideo
Paula Fernandes - Ao Vivo
английски
испански
италиански
немски
френски
Almir Sater - Tocando em Frenteпортугалскиvideoанглийски #1 #2
немски
френски
Коментари