Текстове на песни на Andrea Bocelli

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
'O sole mioнеаполитански
Viaggio Italiano
английски
испански
португалски
румънски
турски
френски
гръцки
'O surdato 'nnammuratoнеаполитански
Incanto
английски
гръцки
испански
италиански
международна фонетична азбука
румънски
руски
хърватски
A mano a manoиталианскианглийски
румънски
френски
A mio padreиталиански
Sogno
английски
гръцки
испански
нидерландски
португалски
руски
френски
A teиталиански
Vivere (2007)
английски #1 #2 #3 #4
гръцки
испански
нидерландски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
френски
A volte il cuoreиталиански
Sogno (1999)
английски
гръцки
нидерландски
португалски
френски #1 #2
шведски
Adeste fidelesлатински
Viaggio italiano
испански
румънски
Alas de libertadиспански
Sì (2018)
английски
френски
Ali di libertàиталиански
Sì (2018)
английски
гръцки
нидерландски
Alla Gioia (Ode To Joy)италиански
Sì Forever (The Diamond Edition) (2019)
Ama credi e vaiиталиански
Amore
английски
гръцки
испански
румънски
Amapolaиспански
Amore (2006)
английски #1 #2
гръцки
италиански
нидерландски
португалски
румънски
турски
френски #1 #2
Amo soltanto teиталиански
Sì (2018)
английски
гръцки
испански
немски
румънски
сръбски
унгарски
френски
хърватски
Ánema e coreнеаполитански
"Passione" (2013)
английски
испански
италиански
португалски
румънски
сръбски
турски
Angels we have heard on highанглийски
My Christmas (2009)
гръцки
испански
румънски
унгарски
Ave Maria no morroиталиански
Il Mare Calmo della Sera (1994)
английски
Ave Maria Pietasлатински
Sí (2018)
английски
Be My Loveанглийски
Cinema
румънски
турски
японски
Because We Believeанглийски
Amore (2006)
гръцки
испански
италиански #1 #2
румънски
сръбски
унгарски
френски
Bellissime stelleиталиански
Vivere
английски #1 #2
гръцки
испански
нидерландски
румънски
руски
Bésame muchoиспански
Amore (2006)
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6
арабски
беларуски
гръцки
иврит
китайски
кюрдски (сорани)
латвийски
немски #1 #2 #3
нидерландски
персийски #1 #2 #3 #4 #5
полски
португалски #1 #2
румънски
руски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
сръбски
турски #1 #2
унгарски #1 #2 #3
френски
хърватски
чешки
Blanca Navidad (Versión española)испански
Mi Navidad
английски
Blue Christmasанглийски
My Christmas
италиански
руски
Brucia la terraсицилиански
Cinema (2015)
английски
български
гръцки
испански
италиански
полски
румънски
руски
унгарски
френски
Can't Help Falling in Loveанглийски
Amore
гръцки
италиански
немски
персийски
руски
турски #1 #2
френски
Canción desafinadaиспански
Amor (2006)
Cantique de Noëlфренски
My Christmas
английски
гръцки
италиански
нидерландски
румънски
руски
Canto Della Terraиталиански
Sogno
английски
Canzoni stonateиталиански
Amore
английски
португалски
Carusoиталиански
Il mare calmo della sera
английски
гръцки
испански
литовски
нидерландски
полски
румънски
руски
турски
френски
арабски
Champagneиталиански
Passione
английски
гръцки
немски
румънски
френски
японски
Cheek to Cheekиталиански
Cinema
Chica de Ipanemaиспански
Pasión (2013)
френски
Con te partiròиталиански
Romanza
английски #1 #2 #3
български
гръцки #1 #2 #3
испански
каталунски
китайски
нидерландски
персийски
полски
португалски
румънски
руски
словенски
турски #1 #2
украински #1 #2
френски
хърватски
Cuando me enamoroиспански
Amore
английски
арабски
гръцки
португалски
румънски
руски
сръбски
унгарски
френски
Dare to Liveанглийски, италиански
Vivere (2007)
английски #1 #2
испански
италиански
немски
персийски
румънски
руски
сръбски
унгарски
френски
Dell'amore non si saиталиански
Andrea (2004)
английски
гръцки
румънски
Domine Deusлатински
Sacred Arias (1999)
английски
гръцки
испански #1 #2
Dormi dormiиталиански
Sì (2018)
английски
гръцки
Duerme duermeиспански
Sì (2018)
английски
E chioveнеаполитански
Bocelli
английски #1 #2
испански
астурски
E Mi Manchi Tuиталианскианглийски
румънски
E più ti pensoиталиански
Cinema
английски
арабски
български
гръцки
испански
нидерландски
персийски
полски
румънски
старогръцки
турски
унгарски
френски
хърватски
чешки
El silencio de la esperaиспански
Romanza - Spanish Edition
френски
En Aranjuez con tu amorиспански
Sentimento (2002)
английски
български
гръцки
немски
турски
френски
японски
унгарски
Estoy aquíиспански
Sì (2018)
английски
френски
Fall on Meиталиански, английски
Sì (2018)
английски
арабски
български
гръцки
испански
италиански
китайски
нидерландски
полски
португалски
румънски
сръбски
турски
унгарски
френски #1 #2
хърватски
Fall on Me (English Version)английски
Sì (2018)
гръцки
персийски
румънски
френски
Fall on Me (French version)английски, френски, италиански
Sì (2018)
английски
гръцки
френски
Fall on Me (German Version)английски, немски
Sì (2018)
английски
френски
Fall on Me (Russian Version)руски, италиански, английски
Sì (2018)
английски
италиански #1 #2
полски
транслитерация
френски
Fall on Me (Versione italiana)италиански
Sì (2018)
английски
гръцки
немски
румънски
френски
Funiculì Funiculàнеаполитански
Incanto (2008)
английски
арабски
испански
румънски
руски
японски
унгарски
Gloria por la vidaиспански
Sì (2018)
английски
Gloria the Gift of Lifeанглийски
Sì (2018)
италиански
Historia de amorиспански
Cinema
английски
персийски
I Am Here (Sono qui English Version)италиански
Sì (2018)
английски
гръцки
нидерландски
I found my love in Portofinoиталиански
Passione
английски
гръцки
персийски
полски
френски
I love Rossiniиталиански
Sogno
испански
I Still Can See Your Faceанглийски
Partners
гръцки
нидерландски #1 #2
румънски
унгарски
Ich lebe für sie [Vivo per lei]италиански, немскинемски
френски
Ich liebe dichнемски
Notte illuminata
английски
босненски
гръцки
италиански
португалски
румънски
руски #1 #2
турски
If Onlyанглийски, италиански
Sì (2018)
английски
гръцки
испански #1 #2
немски
нидерландски
румънски #1 #2
сръбски
турски
френски
хърватски
унгарски
If Only (Mandarin Version)английски, италиански, китайски
Sì (2018)
английски
транслитерация
Il mare calmo della seraиталиански
Il mare calmo della sera (1994)
английски
гръцки
китайски
латински
немски
полски
португалски
румънски
турски
японски
арабски
Il mistero dell'amoreиталиански
Cieli di Toscana (2001)
английски
гръцки
испански
Immensoиталиански
Sogno (1999)
английски
френски
Io ci saròиталиански
Vivere (2007)
английски
гръцки
испански
румънски
сръбски
турски
френски
японски
Italiaиталиански
Italia
английски
гръцки
испански #1 #2
немски
нидерландски
руски
френски
Je vis pour elle [Vivo per lei]френски, италиански
Cœur de verre
английски
испански
румънски
френски
L'abitudineиталиански
Cieli di Toscana (2001)
испански
нидерландски
персийски
L'amore è una cosa meravigliosaиталиански
Cinema
гръцки
L'appuntamentoиталиански
Amore
английски #1 #2
гръцки
сръбски
L'attesaиталиански
Andrea (2004)
английски
гръцки
L'ultima canzoneиталиански
Sentimento
английски #1 #2
гръцки
L'ultimo reиталиански
Cieli di Toscana (2001)
английски
гръцки
La chanson de Laraфренски
Cinema
английски
италиански
руски
La luna che non c'èиталиански
Il mare calmo della sera
английски
испански
френски
La serenataиталиански
Sentimento (2002)
английски
гръцки
La voce del silenzioиталиански
Vivere (2007)
английски #1 #2 #3
български
гръцки
индонезийски
испански
персийски
румънски
сръбски
старогръцки
унгарски
фински
френски #1 #2
японски
Las hojas muertasиспански
Amor
персийски
Le parole che non ti ho dettoиталиански
Andrea (2004)
английски
гръцки
персийски
турски
Le tue paroleиталиански
Bocelli (1995)
английски
гръцки #1 #2
испански
немски
нидерландски
полски
португалски
румънски
турски
Les feuilles mortesфренскинемски
персийски
Libertàиталиански
Andrea (2004)
английски
гръцки
персийски #1 #2
Lord's Prayerанглийски
Macchine da guerraиталиански
Bocelli (1995)
английски
испански
португалски
Malafemmenaнеаполитанскианглийски
испански
Mammaиталиански
Incanto (2008)
английски
виетнамски
гръцки
румънски
руски
сръбски
турски
украински
хърватски
Marenarielloнеаполитански
Viaggio italiano (1995)
английски
арабски
гръцки
италиански
румънски
френски
хърватски
Mariaанглийски
Cinema
гръцки
Mascagniиталиански
Cieli di Toscana (2001)
английски
гръцки
естонски
испански
Mattinataиталиански
Sentimento (2002)
английски
Me Faltasиспански
Amor (Spanish Edition)
английски
португалски
Meditationиталиански
Sì (2018)
английски
Melodrammaиталиански
Cieli di Toscana
английски #1 #2
гръцки
испански
нидерландски
персийски #1 #2
португалски
румънски
сръбски
турски
Mi mancheraiиталиански
Cinema
английски
унгарски
Mi manchiиталиански
Amore (2006)
английски #1 #2
арабски
гръцки
испански
литовски
немски
персийски
румънски #1 #2
сръбски
френски #1 #2
Miele impuroиталиански
Sì (2018)
английски
китайски
Mille lune, mille ondeиталиански
Cieli di Toscana (2001)
английски
гръцки
испански
румънски
сръбски
турски
хърватски (кайкавски диалект)
Miserereиталиански
Il mare calmo della sera
английски
испански #1 #2
португалски
сръбски
Momentosиспански
Amor (Spanish Edition)
португалски
Moon Riverанглийски
Cinema (2015)
Musica èиталиански
Andrea Bocelli-2000-Platinium collection
английски
персийски
Musica proibitaиталианскианглийски
руски
My wayанглийскииспански
Nel blu dipinto di blu (Volare)италиански
Concerto: One Night in Central Park
английски #1 #2
гръцки
руски
сръбски
френски
Nel cuore leiиталиански
Sogno
английски #1 #2
гръцки
испански
немски
Nelle tue maniиталиански
Cinema
английски #1 #2
гръцки
испански
румънски
френски
Nessun dormaиталиански
Viaggio Italiano
английски
гръцки
руски #1 #2
турски
No llores por mí Argentinaиспански
Cinema
английски
турски
Noche de pazиспански
My Christmas
английски
руски
украински
Nuestro encuentroиспански
Amore
английски
персийски
полски
O Mare e Tuпортугалски, неаполитански
Sogno
английски
арабски
български
гръцки
испански
персийски #1 #2
руски
турски
украински
унгарски
хърватски
O sole mioнеаполитански
Viaggio italiano (1995)
английски
български
гръцки
нидерландски
румънски
турски
френски
чешки
O Tannenbaumиталианскируски
Ol' Man Riverанглийски
Cinema
Per noiиталиански
Andrea (2004)
английски
гръцки
френски
Por Amorиспански
Romanza - Spanish Edition
Por ti volaréиспански
Romanza
английски
сръбски
турски
френски
хърватски
Por una cabezaиспански
Cinema
английски
Pulcinellaнеаполитански
Incanto (2008)
английски
италиански
Qualche stupidoиталиански
Portofino/Passione
английски
нидерландски
Qualcosa più dell'oroиталиански
Sì (2018)
английски
Quando M'Innamoro (Cuando Me Enamoro)испански, италиански
Amore
английски
полски
турски
френски
Quante volte ti ho cercataиталианскианглийски
испански
Ragazzo Mio (Danny Boy)английски, италиански
Sì Forever (The Diamond Edition) (2019)
Rapsodiaиталиански
Romanza
английски #1 #2
беларуски
немски
нидерландски
португалски
руски #1 #2
унгарски
Resta quiиталиански
Cieli di Toscana (2001)
английски
гръцки
испански #1 #2
персийски
румънски
сръбски
френски
Return to Loveанглийски, италиански
Si Forever: The Diamond Edition (2019)
английски
гръцки
индонезийски
румънски
руски #1 #2
сръбски
Return To Love (Radio Version)английски, италиански
Sì Forever: The Diamond Edition
английски
Roma nun fà la stupida staseraиталиански (римски диалект)английски
японски
Romanzaиталиански
Bocelli (1995)
английски #1 #2
гръцки
португалски
френски
хърватски
Se la gente usasse il cuoreиталиански
Cieli Di Toscana (2001)
английски
румънски
руски
Semplicemente (Canto per te)италиански
Andrea
английски
Sempre o maiиталиански
Andrea
персийски
турски
Sempre sempreиталиански
Bocelli
английски
Senza fineиталианскисръбски
Serenata Moonlightиталиански
Sí (2018)
Si voltòиталиански
Cieli di Toscana
полски
Sin tu amorиспански
Andrea
английски
Sognoиталиански
Sogno
английски
гръцки
нидерландски
персийски
Sogno d'amoreиталиански
Sentimento (2002)
английски
Solamente una vezиспанскианглийски
португалски
френски
Somos noviosиспанскианглийски
персийски
турски
Sorridi amore vaiиталиански
Cinema
английски
персийски
унгарски
Te extrañoиспански
Amore (2006)
английски #1 #2 #3
нидерландски
персийски #1 #2
полски
португалски
турски
хърватски
The Christmas Songиспански
The Lord's Prayerанглийски
"My Christmas" (2009)
английски (староанглийски)
гръцки
италиански
куеня
латински
нордически
турски
фински
френски
черокски
The Music of the Nightанглийски
Cinema
испански
The Power of Loveанглийскифренски
The Sea and Youанглийскирумънски
турски
This Is The Only Time (Radio Version)английски
Amo Soltanto Te
Time to say goodbye [Con te partirò]английски, италиански
Romanza (1996)
албански
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
арабски #1 #2
беларуски
български #1 #2
грузински
гръцки #1 #2 #3
индонезийски #1 #2
исландски
испански
латвийски
немски #1 #2
персийски #1 #2
полски
португалски #1 #2
румънски
руски #1 #2
сръбски #1 #2
старогръцки
турски
украински
унгарски #1 #2 #3
фински
френски
чешки
японски #1 #2
Tornerà la neveиталиански
Tremo e t'amoиталиански
Sogno
Tristezaиталиански
Passione
испански
Tu ci seiиталиански
Andrea
английски
Tú eres mi tesoroиспански
Sì (2018)
английски
италиански
персийски
румънски
френски
Un amore così grandeиталиански
Incanto (2008)
английски #1 #2
испански
руски
френски
унгарски
Un dulce melodramaиспанскитурски
Un nuovo giornoиталианскианглийски
беларуски
гръцки
руски #1 #2
Un Rêve De Libertéфренски
Sí (2018)
английски
гръцки
руски
Un'animaиталиански
Sí (2018)
английски #1 #2
Una furtiva lagrimaиталиански
Viaggio Italiano (1995)
испански
немски
японски
Ven a míиспански
Sì (2018)
английски
италиански
нидерландски
румънски
руски
унгарски
френски
хърватски
Veranoиспански
Amor (Spanish Edition)
английски
португалски
Vertigoиталиански
Sí (2018)
английски
Vieni sul marиталиански
Incanto
английски
руски
унгарски
Vivereиталиански
Il Mare Calmo Della Sera
Viviréиспански
Romanza
английски
Vivoиталиански
Sí (2018)
английски
гръцки
Vivo otra vez contigoиспански
Sì (2018)
английски
Vivo per leiиталиански
Bocelli (1995)
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9
арабски #1 #2
български
гръцки #1 #2 #3
датски
испански #1 #2
немски
нидерландски #1 #2
персийски
португалски
румънски
руски
сръбски
унгарски
френски #1 #2 #3
хърватски
японски
Vivo per lei (English)английски, италиански
Vivere Live in Tuscany
английски
гръцки
немски
персийски
португалски
Vivo por ella [Vivo per lei]испански
Cd single
английски #1 #2
гръцки
исландски
италиански
немски
португалски
руски
сръбски
Vivo por ella [Vivo per lei]португалскианглийски
руски
Voglio restare cosìиталиански
Bocelli (1995)
английски
испански
португалски
турски
френски
хърватски
Voglio vivere cosìиталиански
Incanto (2008)
английски #1 #2
гръцки
руски
турски
When I Fall In Loveанглийски
"Passione" (2013)
гръцки
испански
руски
турски
японски
Your Loveанглийскипортугалски
румънски
Andrea Bocelli в съвместни песниПреводи
Sarah Brightman - Canto della Terraиталиански
Symphony (2008)
английски #1 #2
български
гръцки #1 #2
испански
персийски
полски
португалски
сръбски
Laura Pausini - Dare To Live (Vivere)английски, италиански
The Greatest Hits (2013)
английски
испански
италиански
португалски
руски
сръбски
хърватски
Natale Polci - Er passero feritoиталиански (римски диалект)английски
италиански
Salvatore Di Giacomo - Era de maggioнеаполитански
Incanto (2008)
английски
испански
италиански
румънски
руски
Katherine Jenkins - I Believeанглийски
Believe
румънски
Carly Paoli - I' Te Vurría Vasàнеаполитански
Music for Mercy
английски
Dua Lipa - If Onlyанглийски, италиански
Sí (2018)
английски
гръцки
руски
унгарски
Édith Piaf - La vie en roseфренски
Chansons parisiennes (1947)
азербайджански
албански
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13
арабски #1 #2 #3
виетнамски
гръцки #1 #2 #3
датски
иврит #1 #2 #3
индонезийски
интерлингва
испански #1 #2
италиански #1 #2 #3
китайски #1 #2
ломбардски
малтийски
международна фонетична азбука
немски
нидерландски #1 #2
персийски #1 #2 #3
полски
португалски
румънски #1 #2 #3 #4
руски #1 #2
словашки
сръбски #1 #2
турски #1 #2
унгарски
фински #1 #2
хинди
хърватски
чешки
шведски
японски
The Lord's Prayer - Our Fatherанглийскидруги езици
португалски
френски
Ed Sheeran - Perfect Symphonyанглийски, италианскианглийски
гръцки #1 #2
испански
италиански
немски
нидерландски
полски
румънски #1 #2
сръбски
турски #1 #2
унгарски #1 #2
френски
хърватски
Jennifer Lopez - Quizás Quizás Quizásиспанскиалбански
английски
гръцки
китайски
немски
персийски #1 #2
руски #1 #2
сръбски
турски
украински
унгарски
Jessica Brando - Ricordatiиталиански
Dimmi Cosa Sogni
английски
Mormon Tabernacle Choir - The Lords Prayerанглийскилатински
немски
тонгански
Josh Groban - The Prayerанглийски, италиански
Josh Groban (2001)
босненски
гръцки
иврит
индонезийски
испански
италиански #1 #2
китайски
латински
немски
нидерландски
персийски #1 #2
полски
португалски
румънски #1 #2
руски #1 #2
турски
унгарски
френски #1 #2 #3
френски (хаитянски креолски)
Sesame Street (OST) - Time to Say Goodnightанглийски
Laura Pausini - Vive yaиспански
The Greatest Hits (2013)
английски
португалски
Gerardina Trovato - Vivereиталиански
Non È Un Film
английски #1 #2
испански
португалски
сръбски
Hayley Westenra - Vivo per lei (english version)английски, френскиперсийски
Hélène Ségara - Vivo per lei (je vis pour elle)италиански, френски
Cœur de verre
испански
румънски
френски
Marta Sánchez - Vivo por ellaиспански
One Step Closer (1996)
словашки
Josh Groban - We Will Meet Once Againиталиански
Bridges (2018)
английски
гръцки
испански
турски
френски
Andrea Bocelli е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Gabriele D'Annunzio - 'A vucchéllaнеаполитанскивенециански
испански
италиански
сардински
френски
Romuald Spychalski - 'O Sole Mioнеаполитанскианглийски
испански
италиански #1 #2
турски
António Zambujo - Amapolaиспански
Do avesso
английски
португалски
Gela Guralia - Amapolaиспанскируски
Helmut Lotti - Amapolaиспански
Helmut Lotti Goes Classic
José Carreras - Amapolaиспански
Tito Schipa - Anema e coreнеаполитански
«I classici della musica neapolitana» (1967)
английски
гръцки
испански
италиански
руски
френски
хърватски
Sarah Pacheco - Ave Mariaпортугалскианглийски
немски
чешки
Christian Hymns & Songs - Ave Maria (The Hail Mary)латинскиазербайджански
албански
английски #1 #2
английски креолски (ток писин)
арабски
арагонски
арамейски (класически сирийски) #1 #2 #3
арамейски (съвременни сирийски диалекти)
арменски #1 #2
арумънски
астурски
африканс
баски (съвременен, батуа)
беларуски
босненски
бретонски
български
виетнамски #1 #2
галисийски
галски (ирландски)
галски (шотландски)
горнолужишки
готски
гръцки
датски #1 #2
есперанто
естонски
запотек
иврит
индоевропейски
индонезийски
интерлингва
исландски
испански
италиански #1 #2
каталунски #1 #2
кашубски
китайски #1 #2
корейски
корнуолски #1 #2
корсикански
кюрдски (курманджи)
латвийски
литовски #1 #2
македонски
малтийски
науатъл
неаполитански
немски #1 #2 #3
немски (австрийски/баварски)
немски (централни диалекти)
нидерландски #1 #2
нидерландски диалекти
норвежки #1 #2
окситански
персийски
полски #1 #2
португалски
пруски
романшки #1 #2
румънски #1 #2
руски #1 #2
сардински
словашки
словенски
сръбски
старобългарски
старогръцки #1 #2
суахили #1 #2
тонгански
турски #1 #2 #3
украински #1 #2
унгарски
филипински/тагалог
фински
френски #1 #2
френски (хаитянски креолски)
хърватски #1 #2 #3
хърватски (кайкавски диалект)
чешки
шведски #1 #2
японски
Emilian-Romagnol
Mixtec
Otomi
Quichua (Kichwa)
Tupi/Old Tupi
Consuelo Velázquez - Bésame Muchoиспанскианглийски #1 #2
гръцки
италиански
немски
руски #1 #2
сръбски
турски
хърватски
Mixtec
Núria Feliu - Blanc Nadal (White Christmas)каталунски
Per raons sentimentals (1996)
английски
Elvis Presley - Blue Christmasанглийски
Elvis' Christmas Album
гръцки
немски
персийски
румънски
руски
сръбски
унгарски
японски
Gian Campione - Brucia la terraсицилиански
Calura (2009)
албански
английски #1 #2
гръцки
италиански
персийски
румънски
турски
френски
Gianni Morandi - Canzoni stonateиталиански
Questa è la storia
английски
Lucio Dalla - Carusoиталиански
Dallamericaruso (1986)
азербайджански
албански
английски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
арабски #1 #2
босненски
български #1 #2 #3
венециански
грузински
гръцки #1 #2 #3 #4
датски
иврит
индонезийски #1 #2
испански #1 #2 #3 #4 #5 #6
литовски
немски #1 #2 #3 #4
нидерландски
персийски #1 #2
полски
португалски #1 #2
румънски
руски #1 #2 #3
словенски
сръбски #1 #2
турски #1 #2
унгарски #1 #2
фински
френски #1 #2
хърватски #1 #2 #3
японски #1 #2
Academy of St Martin in the Fields - Champions League Themeанглийски, френски, немскианглийски
арабски
гръцки
монголски
португалски
руски
сръбски
транслитерация
хърватски
Roberto Iarussi - Cinema Paradisoиталиански
I Believe (2016)
английски
гръцки
Florent Pagny - Con Te Partiròфренски
Núria Feliu - Estima'm dolçament (Love Me Tender)каталунски
Amb un aire country (2002)
английски
румънски
френски
Antônio Carlos Jobim - Garota de Ipanemaпортугалски
The Composer of Desafinado, Plays
английски #1 #2 #3
български
испански
италиански
немски
румънски
руски #1 #2 #3
унгарски
френски #1 #2
хърватски
шведски
Natale Polci - L'uccello in chiesaиталианскиалбански
английски
румънски
Luciano Pavarotti - La donna è mobileиталиански
Rigoletto
азербайджански
английски #1 #2 #3
гръцки #1 #2 #3
испански
немски #1 #2
персийски
румънски
руски #1 #2
сръбски
тайски
турски
фински
френски
хърватски
чешки
шведски
японски
Ciro Dammicco - Le rose bluиталиански
Mittente (1972)
румънски
Plácido Domingo - Malagueña salerosaиспанскируски
френски
Luciano Pavarotti - Mammaиталианскианглийски
арабски
бретонски
гръцки #1 #2
кюрдски (сорани)
немски #1 #2
персийски
полски
румънски
руски
турски #1 #2
френски
хинди
хърватски
Il Volo - Mammaиталиански
Il Volo...Takes Flight (2012)
английски #1 #2
арабски (диалект)
гръцки
испански
турски
унгарски
френски
японски
Salvatore Gambardella - Marenarielloнеаполитанскианглийски
арабски
руски
хърватски
Ruggero Leoncavallo - Mattinataиталианскианглийски #1 #2 #3
гръцки
испански
немски
румънски
руски
сръбски
френски #1 #2
японски
Jonas Kaufmann - Mattinataиталианскианглийски
немски
френски
Luciano Pavarotti - Mille cherubini in coro (Orig. Wiegenlied, D 498 by Franz Schubert)италиански
O Holy Night
английски
Audrey Hepburn - Moon Riverанглийски
Breakfast at Tiffany's
гръцки
есперанто
испански #1 #2
италиански #1 #2
македонски
немски #1 #2
нидерландски
румънски
руски #1 #2 #3
сръбски
тонгански
турски
украински #1 #2
унгарски
френски
чешки
Domenico Modugno - Nel blu dipinto di blu (Volare)италиански
La strada dei successi di Domenico Modugno (1958)
албански
английски #1 #2 #3 #4
босненски
български
гръцки
испански #1 #2 #3
китайски
немски
полски
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски
унгарски
френски
хърватски
японски
Elīna Garanča - Non T'amo Piùиталиански
Sol y Vida (2019)
Forte Di Quattro - Panis Angelicusлатински
Classica (2017)
английски
Mariella Nava - Per Amoreиталианскирумънски
Zizi Possi - Per amoreиталиански
Per amore
английски
български
португалски
руски
Carlos Gardel - Por una cabezaиспанскианглийски
гръцки
италиански
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски
френски
японски
Gigliola Cinquetti - Quando m'innamoroиталианскианглийски
Ibrahim Ferrer & Omara Portuondo - Quizas Quizas Quizasиспанскианглийски
турски
Los Panchos - Quizás, quizás, quizásиспанскианглийски
арабски
български
виетнамски
гръцки
кечуа
китайски #1 #2
немски
нидерландски
персийски
португалски
румънски
руски #1 #2
сръбски
турски #1 #2 #3
френски
хърватски
Mirusia - Romanzaиталиански
Home
Roberto Iarussi - Sancta Mariaлатински
I Believe (2016)
E. A. Mario - Santa Lucia Luntanaнеаполитанскианглийски
испански
италиански
румънски
руски #1 #2
украински
хърватски
Renée Fleming - Seиталиански
Cinema Paradiso - Music: Ennio Morricone & Andrea Morricone
турски
Carly Paoli - Se Tu Fossi (Cinema Paradiso) (Live)италиански
Singing My Dreams (2017)
Il Divo - Smileиталиански
Timeless (2018)
английски
Núria Feliu - T'he trucat per dir t'estimo (I Just Called To Say I Love You)каталунски
Els Òscars de la Feliu (1987)
английски
Erkan Aki - The Prayerанглийски, италиански
Songs For Lovers
André Rieu - Time to Say Goodbye [Con te partirò]английски, италиански
You'll Never Walk Alone
Toquinho - Tristezaпортугалскианглийски #1 #2
немски
Ornella Vanoni - Tristezzaиталианскианглийски
испански
немски
хърватски
Ferruccio Tagliavini - Tu ca nun chiagneнеаполитанскианглийски
венециански
италиански #1 #2
румънски
салентински
Luciano Pavarotti - Tu che m'hai preso il cuorиталианскианглийски
гръцки
Ruggero Leoncavallo - Vesti la giubbaиталиански
Pagliacci
английски #1 #2
гръцки
испански
немски
румънски
турски
френски
хърватски
японски
Свързано с(ъс) Andrea BocelliОписание
Maxino - Vivo su E-bayпесен
Коментари
Read about music throughout history