Текстове на песни на Anitta

Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
Até o Céuпортугалскианглийски
Atençãoпортугалски
Bang
английски
Atenciónиспански
KISSES (2019)
английски
сръбски
гръцки
персийски
Bananaанглийски, испански
KISSES (2019)
английски
гръцки #1 #2
испански
сръбски
турски
хърватски
руски
Bangпортугалски
Bang! (2015)
английски #1 #2 #3
арабски
гръцки
иврит
испански
италиански
немски #1 #2
нидерландски
турски
унгарски
френски
Bang (English)английскипортугалски
турски
Blá, Blá, Bláпортугалски
Ritmo
английски
Blusa Azulпортугалскианглийски
Cachorro Eu Tenho em Casaпортугалски
Anitta
английски
френски
Cobertorпортугалски
Ritmo Perfeito
английски #1 #2 #3
италиански
Combatchyпортугалскианглийски
испански
Contantinhoпортугалскианглийски
Cravo e Canelaпортугалски
Bang
английски
италиански
Deixa Ele Sofrerпортугалски
Bang
английски
италиански
немски
руски
френски
Downtownиспански
Single
английски #1 #2 #3
български
гръцки
немски
нидерландски #1 #2
португалски
румънски
руски
сръбски #1 #2
турски
чешки
Essa Mina É Loucaпортугалски
Bang
английски #1 #2
френски
Eu Vou Ficarпортугалски
Anitta
английски
френски
Fiz pra Vocêпортугалскианглийски
Get to Know Meанглийски
Kisses
португалски
хърватски
гръцки
Give Me the Nightанглийскипортугалски
Goalsанглийски
Solo – EP (2018)
гръцки
испански
португалски
сръбски
френски
унгарски
Gosto Assimпортугалски
Bang
английски
Indecenteиспанскианглийски
гръцки
португалски
сръбски
руски
Juegoиспански
KISSES (2019)
английски
сръбски
гръцки
Lokaпортугалскианглийски
гръцки
френски
Me Leva a Sérioпортугалски
Bang
английски
Medicinaиспанскианглийски
арабски
италиански
португалски
сръбски
турски
гръцки
руски
Meiga e Abusadaпортугалски
Zen (2013)
английски
руски
Menina Máпортугалски
Anitta
английски #1 #2
Meu Melпортугалски
Mostra Tua Força, Brasilпортугалскианглийски
испански
Movimentoпортугалскианглийски
Música de Amorпортугалски
Ritmo Perfeito
английски
Na Batidaпортугалски
Ritmo Perfeito
английски #1 #2
испански
Não Paraпортугалски
Anitta
английски
Não Perco Meu Tempoпортугалски
Solo – EP (2018)
английски
гръцки
испански
сръбски
френски
Onda Diferenteпортугалски
KISSES (2019)
английски
Panteraпортугалски
Charlie’s Angels (Original Motion Picture Soundtrack)
Paradinhaиспански
Paradinha - Single
английски
арабски
гръцки
датски
италиански
китайски
корейски #1 #2
немски
нидерландски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
френски
шведски
японски
Poquitoанглийски
KISSES (2019)
сръбски
Ritmo Perfeitoпортугалски
Ritmo Perfeito
английски
испански
Romance com Safadezaпортугалскианглийски
френски
Rosaиспански
KISSES (2019)
английски
гръцки
руски
сръбски
турски
френски
хърватски
Show das Poderosasпортугалски
Zen (2013)
английски
руски
френски
Sí o noиспанскианглийски
португалски
руски
сръбски
Simпортугалски
Bang
английски
немски
Sim ou Nãoпортугалскианглийски
гръцки
испански
италиански
немски
румънски
руски
турски
френски
чешки
Sin Miedoиспански
KISSES (2019)
английски
сръбски
Some Que Ele Vem Atrásпортугалскииспански
Terremotoпортугалскианглийски
турски
украински
френски
Totalmente Demaisпортугалски
Totalmente Divaиспански
Tú y Yoиспански
KISSES (2019)
английски
гръцки
Uglyанглийски
UglyDolls (Original Motion Picture Soundtrack)
гръцки
Ugly (Fea)испански
UglyDolls (Original Motion Picture Soundtrack)
Ugly (Feia)португалски
CD Single
Vai e Voltaпортугалски
Ritmo Perfeito
английски
Vai Malandraанглийски, португалскианглийски #1 #2
арабски
френски
гръцки
руски
старогръцки
турски
Venenoиспански
Solo – EP (2018)
английски
гръцки
немски
португалски
сръбски
турски
украински
унгарски
френски
хърватски
Você Mentiuпортугалски
KISSES (2019)
английски
руски
френски
Will I See Youанглийски
Single
гръцки
индонезийски
испански
италиански
китайски #1 #2
корейски
немски
персийски
португалски
румънски
сръбски
тонгански
турски
украински
фински
френски
хърватски
Zenпортугалски
Zen (2013)
английски
испански
Zen (Espanhol)испански
Anitta - versão Europa
английски
португалски
Anitta в съвместни песниПреводи
Matheus & Kauan - Ao Vivo e a Coresпортугалскианглийски
испански
Jota Quest - Blecauteпортугалски
Pancadélico
английски
Tropkillaz - Bola rebolaанглийски, португалски, испанскианглийски
Gustavo Mioto - Coladinha em Mimпортугалски
Ao Vivo em São Paulo / SP
Vitão - Complicadoпортугалски
Preto Show - Dança Assimпортугалски
Banger (2020)
Ludmilla - Favela Chegouпортугалскианглийски
Madonna - Faz Gostosoанглийски, португалскианглийски
гръцки
Silva - Fica Tudo Bemпортугалски
Brasileiro
английски
френски
DJ Snake - Fuegoанглийски, испанскисръбски
J Balvin - Ginza (Anitta Remix)португалскианглийски
Alesso - Is That For Meанглийскигръцки
испански
немски
португалски
Greeicy - Jacuzziиспански
Baila (2019)
английски
български
гръцки
руски
турски #1 #2
украински
хърватски
Simone & Simaria - Lokaпортугалскианглийски #1 #2
гръцки
испански
италиански
немски
нидерландски
руски
френски
J Balvin - Machikaиспанскианглийски #1 #2
български
немски
нидерландски
португалски
румънски
сръбски
хърватски
J Balvin - Machika (Remix)английски, португалски, испански, италиански
Major Lazer - Make It Hotиспанскианглийски
гръцки
руски
Maluma - Mala mía (Remix)испанскианглийски
гръцки
турски
хърватски
Ozuna - Muito Calorиспански, португалскианглийски
полски
сръбски
Alex Sensation - Pa' lanteиспанскианглийски
руски
сръбски
Fred De Palma - Palomaиталиански
Paloma - Single (2020)
Seakret - Perdendo a Mãoпортугалски
Sofia Reyes - R.I.Pанглийски, испански
R.I.P. (feat. Rita Ora & Anitta) - Single
английски
български
румънски
руски
турски
унгарски
хърватски
Major Lazer - Rave De Favelaанглийски, португалски
Luan Santana - RGпортугалски
1977
Wesley Safadão - Romance Com Safadezaпортугалски
Major Lazer - Sua Caraпортугалски
Know No Better
азербайджански
английски
арабски
гръцки
испански
италиански
румънски
руски
сръбски
турски
украински
френски
Iggy Azalea - Switchанглийски
Digital Distortion
гръцки
испански
португалски
румънски
турски #1 #2
Natti Natasha - Te Lo Dijeиспански
ilumiNATTI (2019)
английски
гръцки
сръбски
Nego do Borel - Você Partiu Meu Coraçãoпортугалскианглийски
испански
сръбски
турски #1 #2
френски
Anitta е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Nate! - Meiga e Abusada (Cover)португалски
Lindsay Woods - Show das Poderosas (Fan Video)португалски
Коментари
Read about music throughout history