Текстове на песни на Ann Sophie

Ann Sophie
Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
Black Smokeанглийски
Eurovision Song Contest 2015 / Silver Into Gold
азербайджански
галисийски #1 #2
естонски
испански #1 #2
немски
нидерландски #1 #2
португалски
руски
сръбски
турски
украински
унгарски
френски
шведски
японски
Get Over Yourselfанглийски
Silver Into Gold
немски
руски
унгарски
Have You Everанглийски
Silver Into Gold
I Believedанглийски
Silver Into Gold
унгарски
I Don't Know Where I'm Goingанглийски
Silver Into Gold
унгарски
I Think It's a Love Songанглийски
Silver Into Gold
Jump The Gunанглийски
Silver Into Gold
Lie To Meанглийски
Silver Into Gold
унгарски
Silver Into Goldанглийски
Silver Into Gold
Tornadoанглийски
VOID! - EP
Коментари
Read about music throughout history