Текстове на песни на Bastille

Bastille
Текстове на песниПреводиЗаявки за превод
4AMанглийски
DOOM DAYS
италиански
немски
нидерландски
турски
фински
Admit Defeatанглийски
Doom Days: This Got Out Of Hand!
италиански
немски
нидерландски
фински
An Act of Kindnessанглийски
Wild World
гръцки
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
унгарски
френски
Another Placeанглийски
DOOM DAYS
гръцки
италиански
немски
нидерландски
турски
фински
Another Place ft. Alessia Caraанглийскирумънски
фински
Bad Bloodанглийски
Bad Blood
астурски
гръцки
датски
испански
италиански
немски
нидерландски
норвежки
португалски
руски
словенски
сръбски
тонгански
турски
унгарски #1 #2
фински
френски
хърватски
чешки
Bad Decisionsанглийски
DOOM DAYS
гръцки
италиански
немски
нидерландски
турски
фински
Bad newsанглийскигръцки
италиански
немски
нидерландски
руски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
Bite Downанглийскигръцки
италиански
немски
нидерландски
турски
унгарски
Blameанглийскигръцки
италиански
немски
нидерландски
португалски
руски
турски
унгарски
фински
Campusанглийски
Wild World
гръцки
италиански
немски
нидерландски
унгарски
Can't Fight This Feelingанглийскииврит
италиански
нидерландски
Comfort Of Strangersанглийски
Doom Days: This Got Out Of Hand!
италиански
немски
нидерландски
фински
Daniel in the Denанглийски
Bad Blood (2013)
гръцки
датски
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
унгарски
фински
френски
Divideанглийски
DOOM DAYS
италиански
турски
фински
Doom Daysанглийскигръцки
испански
италиански
немски
сръбски
унгарски
фински
иврит
Dreamsанглийски
Other People's Heartache Pt 2
гръцки #1 #2
италиански
немски
сръбски
турски
унгарски
френски
исландски
Durban Skiesанглийски
All This Bad Blood
гръцки
италиански
унгарски #1 #2
Easy Days (Demo)английски
Doom Days
италиански
турски
фински
Fake itанглийски
Wild world
гръцки
испански
италиански
румънски
сръбски
турски
унгарски
фински
Final Hourанглийски
Doom Days: This Got Out Of Hand!
италиански
фински
Final Song (MØ Cover) Liveанглийски
YouTube-Video
Flawsанглийскигръцки
испански
италиански #1 #2
немски
норвежки
португалски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
шведски
Forever Everанглийски
Other People's Heartache Pt 2
гръцки
италиански
унгарски
Four Walls (The Ballad Of Perry Smith)английски
Wild World
гръцки
италиански
турски
унгарски
Get Homeанглийски
bad blood
гръцки
испански #1 #2
италиански
немски
португалски
руски
тонгански
турски
унгарски
фински
шведски
Gloryанглийски
Wild World
гръцки
индонезийски
италиански
унгарски
Good Griefанглийски
Wild World (2016)
гръцки
датски
испански
италиански
немски
нидерландски
норвежки
руски
сръбски
турски #1 #2
унгарски
фински
френски
хърватски
шведски
Good Lessonанглийски
Doom Days: This Got Out Of Hand!
италиански
фински
Hangin'английскигръцки
италиански
турски
унгарски
фински
руски
сръбски
Hauntанглийскигръцки
руски
унгарски
фински
Huntанглийскигръцки
португалски
Icarusанглийски
Bad blood (2013)
гръцки
испански
италиански #1 #2
китайски
немски
норвежки
португалски
турски
унгарски
фински
френски
Joyанглийски
Doom Days
италиански
Laughter Linesанглийскигръцки
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
унгарски
фински
френски
Laura Palmerанглийски
Bad Blood (2013)
гръцки
испански
италиански
португалски
сръбски
турски
унгарски
фински
френски
Lethargyанглийски
Wild World
гръцки
унгарски
Love Don't Live Hereанглийскигръцки
испански
италиански
португалски
сръбски
унгарски
Million Piecesанглийски
Doom Days
италиански
фински
No Angelsанглийскигръцки
испански
сръбски
турски
унгарски
френски
румънски
Nocturnal Creaturesанглийски
DOOM DAYS
италиански
турски
фински
Oblivion английски
Bad Blood
гръцки #1 #2
испански #1 #2 #3 #4
италиански #1 #2
каталунски
португалски
сръбски
турски
унгарски #1 #2
френски #1 #2
Of The Nightанглийскигръцки
датски
иврит
италиански
немски
нидерландски
полски
португалски
руски
сръбски
турски
унгарски
френски
шведски
Oil on Waterанглийски
Wild World
гръцки
италиански
немски
фински
Overjoyedанглийски
bad blood
гръцки
италиански
норвежки
португалски
руски
сръбски
турски
унгарски
Poetанглийскигръцки
италиански
нидерландски
португалски
руски
словенски
сръбски
унгарски
фински
френски
Pompeiiанглийски
Bad Blood
арабски
виетнамски
гръцки
датски
испански
италиански
китайски
корейски
латински
немски
нидерландски
норвежки
полски
португалски
румънски
руски
сръбски
турски #1 #2
украински
унгарски
фински
френски
хърватски
шведски
беларуски
Powerанглийски
Wild World
гръцки
италиански
унгарски
фински
Quarter Past Midnightанглийскииспански
нидерландски
сръбски
Remainsанглийски
VS. (Other Peoples Heartache, pt. III)
фински
Requiem For Blue Jeansанглийски
Other People’s Heartache
гръцки
португалски
руски
унгарски
Send Them Off!английски
Wild World
гръцки
италиански
португалски
руски
сръбски
турски
унгарски
Shameанглийски
Wild World (Complete Edition)
португалски
Skullsанглийски
All This Bad Blood
испански
италиански
руски
унгарски
фински
Sleepsongанглийскииталиански
португалски
руски
унгарски
фински
Snakesанглийски
Wild World
испански
италиански
немски
португалски
унгарски
The Anchorанглийски
Wild World (Complete Edition)
португалски
The Currentsанглийскигръцки
испански
италиански
сръбски
унгарски
френски
The Drawанглийски
All This Bad Blood
руски
унгарски
The Driverанглийскируски
унгарски
The Silenceанглийски
Bad Blood - (The Extended Cut)
испански
италиански
португалски
руски
унгарски
The Wavesанглийски
DOOM DAYS
италиански
турски
фински
These Streetsанглийски
Bad Blood
испански
италиански
немски
нидерландски
португалски
руски
турски
унгарски
фински
Things We Lost In The Fireанглийски
Bad Blood (2013)
арабски
гръцки
датски
испански
италиански
немски
нидерландски
полски
португалски
румънски
руски
сръбски #1 #2
турски #1 #2
унгарски
фински
френски
хърватски
Those Nightsанглийски
Doom Days
италиански
унгарски
фински
сръбски
Torn Apartанглийски
VS. (Other People's Heartache, Pt. III)
испански
италиански
руски
турски
чешки
сръбски
Tuning Out…английски
All this Bad Blood
немски
Two Evilsанглийски
Wild World
испански
италиански
португалски
турски
унгарски
Warmthанглийски
Wild World
испански
италиански
унгарски
Way Beyondанглийски
Wild World
унгарски
We can't stopанглийски
CD Single
гръцки
Weight Of Living (Pt. II)английскииталиански
португалски
турски
Weight of Living, pt. Iанглийски
Bad Blood
испански
италиански
немски
португалски
турски
фински
What Would You Doанглийскииталиански
немски
португалски
турски
унгарски
френски #1 #2
WHAT YOU GONNA DO???английскинемски
нидерландски
When I Watch The World Burn, All I Think About Is You (Demo)английски
Doom Days
немски
турски
фински
иврит
Winter Of Our Youthанглийски
Wild World
италиански
унгарски
фински
World Gone Madанглийски
Bright: The Album
гръцки
испански
италиански
руски
турски
унгарски
Bastille е изпълнил/а и кавър(и) наПреводи
Cutting Crew - (I Just) Died In Your Armsанглийски
Broadcast (1986)
албански
арабски
гръцки #1 #2
испански
италиански
немски
нидерландски
персийски
румънски
руски
сръбски
турски
унгарски
френски
хърватски
Billie Eilish - bad guyанглийски
WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?
азербайджански
арабски
български #1 #2
гръцки #1 #2
иврит
испански #1 #2
италиански
китайски #1 #2
литовски
монголски
немски #1 #2
нидерландски
персийски #1 #2
полски
португалски
румънски
руски #1 #2 #3 #4 #5
словенски
сръбски #1 #2 #3
турски #1 #2 #3 #4 #5
украински
унгарски
фински
френски
хърватски
чешки
шведски
MØ - Final Songанглийски
Final Song - Single
арабски
гръцки
датски
испански
португалски
румънски #1 #2
руски
сръбски
турски
френски
Don Diablo - Good Griefанглийски
Miley Cyrus - We Can't Stopанглийски
Bangerz (2013)
азербайджански
арабски
босненски
български
гръцки #1 #2
испански #1 #2 #3 #4
италиански
казахски
литовски
немски
персийски
португалски
румънски #1 #2
руски
сръбски
тонгански
турски #1 #2 #3
унгарски
фински
френски
хърватски
шведски
Коментари
SilentRebel83SilentRebel83    ср., 19/02/2014 - 01:33

picture, wiki link, and country of origin added. genre changed to Indie Rock (from Alternative.)

Read about music throughout history