Текстове на песни на BEHM

BEHM
Текстове на песниПреводиЗаявки
Apokalyptinen häpeäфински
Draaman kaari viehättää
английски
френски
Fridaфински
Draaman kaari viehättää (2020)
английски
немски
френски
руски
Hei rakasфински
Draaman kaari viehättää (2020)
английски #1 #2 #3
испански
киняруанда
руски
френски
хърватски
шведски
японски
нидерландски
полски
Lupaanфински
Draaman kaari viehättää
английски #1 #2
полски
френски
Lupaan (Feat. Rajaton)фински
Minä vai maailmaфински
Draaman kaari viehättää
английски #1 #2
полски
руски
Päästä varpaisiinфински
Draaman kaari viehättää (2020)
английски #1 #2
френски
шведски
Riipunфински
Draaman kaari viehättää
английски
полски
Solmussaфинскианглийски
Tivolitфински
Draaman kaari viehättää (2020)
английски
испански
немски
румънски
шведски
руски
френски
Uniaфински
Draaman kaari viehättää
английски #1 #2
полски
френски
Yhtä vaille kaksiфински
Draaman kaari viehättää
английски #1 #2
полски
Коментари
Read about music throughout history