Lana Del Rey - Blue Jeans (превод на Македонски)

превод на Македонски

Сини фармерки

Версии: #1#2
Сини фармерки, бела кошула, влезе во собата
Знаеш ли дека ми ги насолзи очите
Сигурно беше како Џејмс Дин
Оригинален си како смрт и згоден до болка
Стилот ти беше некако панк-рок
А јас пораснав на хип-хоп
Но, ти ми одговараш подобро
Дури и од мојот најомилен џемпер
И знам дека љубовта е злобна, и дека љубовта боли
Но се уште се сеќавам
На оној ден кога се запознавме во декември, душо
 
Ќе те сакам до крајот на времето
Ќе чекам ако треба милион години
Вети ми дека ќе се сетиш дека си мој
Душо, зар не можеш да видиш преку солзите?
Дека те сакам повеќе
Од оние кучки пред мене
Кажи ми дека ќе се сетиш, душо, кажи дека ќе се сетиш
Ќе те сакам до крајот на времето
 
Големи соништа, гангстер
Ми рече дека мораш да заминеш за да започнеш од ново
Јас ти реков: „Не, те молам, остани овде
Не ни требаат пари, ќе се снајдеме некако“
Но, тој замина во недела, рече дека ќе се врати во понеделник
Јас останав чекајќи, очекувајќи и кршејќи ги прстите, но тој
Бркаше документи
„Влезен е во играта“, тоа беше последното што го слушнав
 
Ќе те сакам до крајот на времето
Ќе чекам ако треба милион години
Вети ми дека ќе се сетиш дека си мој
Душо, зар не можеш да видиш преку солзите?
Дека те сакам повеќе
Од оние кучки пред мене
Кажи ми дека ќе се сетиш, душо, кажи дека ќе се сетиш
Ќе те сакам до крајот на времето
 
Излегуваше секоја вечер
Но, душо тоа е во ред
Ти кажав дека без разлика на се ќе бидам покрај тебе
Ќе те поддржувам или ќе умрам
Без разлика дали ќе успееш или не
Срање, барем си се обидел
Но, кога излезе преку онаа врата, дел од мене умре
Ти кажав дека сакам повеќе, но не мислев на тоа
Сакам да биде како што беше
Танцуваме по цела вечер
А потоа тие те земаа, те украдоа од мојот живот
Само треба да се сетиш
 
Ќе те сакам до крајот на времето
Ќе чекам ако треба милион години
Вети ми дека ќе се сетиш дека си мој
Душо, зар не можеш да видиш преку солзите?
Дека те сакам повеќе
Од оние кучки пред мене
Кажи ми дека ќе се сетиш, душо, кажи дека ќе се сетиш
Ќе те сакам до крајот на времето
 
Пуснато от timmy в Пет, 21/12/2012 - 00:11
5
Вашето класиране:None Средна оценка: 5 (1 vote)
Английски

Blue Jeans

Моля, помогнете "Blue Jeans" да бъде преведена
See also
Коментари